www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Min helg

Hejhej! Har inte suttit någonting alls vid datorn i helgen känns det som. Men man fyller ju inte 18 varje dag så jag hade det roligt istället!
 
Vaknade som vanligt av sång och frukost på sängen. Släkten kom vid lunch ungefär och kalaset pågick fram till 4-5 tiden. På kvällen kom Frida hit och vi kollade film och hade det mysigt. Jag tackar ännu en gång för alla fina presenter jag fick på min födelsedag! Tack tack tack!
 
När vi vaknade morgonen efter gick vi och la oss i soffan och kollade på Dum Dummare innan hon körde hem. På eftermiddagen kom Alma hit och gav också mig underbara presenter!!
 
På kvällen kom Anton (farbror) och Hanna hit. De kunde inte komma i lördags så de fick ett kalas för de själva :-) Fick fina presenter av dem också som jag tackar för!

Nya ridbilder

Hejhej! Igår var Alma här och vi fördrev tiden som vanligt med lite fotografering. Minns knappt när vi senast tog ridbilder så det fick det bli! :-) Detta var andra gången jag red Ivory på två veckor + ute på en åker men jag tycker hon skötte sig jättebra :-) Längtar så tills praktiken är över och jag kan komma igång med ridningen regelbundet igen!!
 
Tusen tack för de fina bilderna Almis! :-)

18 år idag!