www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny praktikplats

Hejhej!
Idag var det tisdag och det innebär praktik för mig! Jag började på en ny plats idag som är uppe i Göteborg, på ett vandrarhem och hotell. Jag har inte praktiserat på nått sånt innan så det ska bli spännande vad dessa två veckor kan ge! :-) Fick gå upp tidit som satan och ta tåget klockan 7 till Göteborg och sedan en spårvagn mot Linnéplatsen. Jag läste fel på kartan och hoppade av förtidigt för att jag trodde jag åkt förlångt (läste kartan åt fel håll...) men jag frågade lite människor och tillslut satt jag på en annan pendel så jag kom fram tillslut, bara en halvtimme försenad, haha!
 
Det blir mest tittande och studerande såhär ibörjan och det är vad jag har gjort. Fick städa lite i det allmäna köket så jag lärnde mig och hitta, sen ahr jag sått bredvid när de tagit emot gäster, visat bokningssystemet och handlat blommor :-)
 
Jag sitter nu och lyssnar på McFly på min inglasade balkong och funderar på att lägga mig och kolla någon film och somna tidigt! Har praktiserat från halv 9 till 18 idag så är ganska seg i huvudet just nu. Är väldigt glad över att jag får bo här så jag slipper pendla varje dag!
 
God natt!
Kommentarer
Postat av: Alma

mcfly<3<3<3<3

2013-09-24 @ 21:01:16
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: Isabella (tinkerbella.se)

Svar: jag vet att vi inte är dom enda som känner så, nästan alla som gått foto a/foto 1 känner samma sak. Sååå himla tråkigt!! Kram

2013-09-25 @ 16:39:11
URL: http://tinkerbella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!