www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 3 - Min första guidning

Hejhej! Idag vaknade vi tidigare och hade en av de tuffaste dagarna framför oss. Vi åkte först till Madame Tussauds. Vi hade missräknat tiden som vi stod i kön och fick springa igenom när vi väl kom in vilket var lite synd...men jag hann hitta både Sherlock Holmes (även fast det inte var av Benedict Cumberbatch...) och James Bond.
 
Efter det tog vi oss till High Holborn för att gå på en föreläsning av AECOM som bygger och planerar hotell runtom i hela välden. Riktigt häftigt! Efter den tog jag över som reseledare. Istället för att ta den planerade vägen (som var tunnelbana) ville gruppen åka buss till Westminster. Så jag fick med hjälp av läraren lista ut hur och var bussarna gick vilket var hur svårt som helst. Tunnelbanesystemet är ingenting emot bussarna...Men vi klarade det och kom fram smärtfria till Big Ben. Jag är nöjd med min guidning jag gjorde av hela huset och klockan också :-)
 
Därefter visade jag dom till 10th Downing Street där premiärministern David Cameron har sitt residens och sedan slutade dagen. En del stannade kvar i stan men jag tog med halv gruppen hem till Ilford igen. Praew hade åkt hem med en lärare tidigare för att hon mådde dåligt så jag ville kolla till henne ♥
 
När jag ''nattat'' Praew gick jag och åt med halva gruppen på en pub. Jättemysig var den! Och deras fish'n chips var goda. Nu är klockan waaay to much egentligen men imorgon är det bara halvdag planerad och resten fri. God natt!
Kommentarer
Postat av: Alma Bengtsson

Finaste Westminster!

Svar: Finaste byggnaden i världen!
Malin Bengtsson

2014-04-05 @ 09:21:26
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: J o j z y ♛

Vad kul! :D

Svar: Ja verkligen! :D
Malin Bengtsson

2014-04-05 @ 10:33:33
URL: http://jojz.blogg.se/
Postat av: Amanda

SV: Ja, har fått jobb på Disneyland! :D
Fina bilder! :D

Svar: Nämen, fy vad kul!! :D Tack :)
Malin Bengtsson

2014-04-05 @ 10:56:16
URL: http://asummerinparis.blogg.se/
Postat av: Sofie

mysigt :) jag tänkte också spana in 10 Downing Street, och sen kolla ut filminspelningsplatser för Sherlock (med Benedict ;) )

Svar: Verkligen :-) Åh ja, Benedict ♥
Malin Bengtsson

2014-04-05 @ 21:04:03
URL: http://www.highvoltage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!