Trysil 2014

Hejhej! Här är årets bilder från Trysil. Var där över sportlovet med familjen och kusinernas familj. Hade två helt fantastiskt fina dagar och resten dimma/molningt där det snöade. Vi hade över 2 meter snö! Helt galet. Jag, pappa, broshan och syrran gick upp på toppen en dag och kollade utsikten, sen åkte vi pff-pist ner. Så kul! Pappa skulle göra nått skämt på broshan när vi stod stilla och väntade in hela gänget men det slutade med att han åkte i diket själv, haha!

I am Sherlocked

Har gått och blivit helt fast i Sherlock Holmes-serien....Britter alltså, vad är det som är så fängslande?!

Underbara tisdag

Hejhej! Jag har haft en sån otroligt härlig dag! Vaknade tidigt av klockan. Satte mig en stund och pluggade innan jag tog på mig och gick ut och red min svarta springare. Går inte en ridtur som jag inte skrattar på. Hon är för underbar. Undertiden som jag fixade och donade i stallet släppte jag ut hönsen i det fina vårvädret. Det uppskattades! Satte mig och pluggade lite till innan lunch, och efter maten körde jag iväg till Louice och red islandshästen Vili. :-) Lite framsteg gjorde vi allt idag! När jag kom hem fikade jag, bytte om och körde till scouterna.
 
Vädret idag var helt magiskt fint! Riktigt vårväder! ♥
 

Träning

Hejhej!
Bilder och texter från min sportlovsvecka uppe i fjällen kommer upp så småningom. Idag var det måndag och PANG PÅ - tillbaka till verkligheten. Lämnade skolan tidigare för att hinna hem och äta innan det var iväg på träning med Islandslaget nere i Backome. Sisådär 2-3 gången jag rider en islandshäst så jag får väl vara nöjd. Jag vet om de fel/brister jag gjorde idag och ska träna på det mer redan imorgon! :-) Det känns så lätt i teorin men sjukt mycket svårare att genomföra det i praktiken. Alla småknep man ska komma på, hitta och komma ihåg, alla olika takter och om det är helt rent eller inte. Det är la nu ordspråket YOLO kommer passande. Man lever bara en gång så nu jäklar ska jag ta och lära mig denna sidan av hästvärlden! :-)
 
Bilden är tjuvad från Solfia :-)

Trysil last time

Tidsinställt.
 
Hoppas på att vi har lika underbart väder nu som vi hade senast vi var här, vilket var 2011. Herre gud vad tiden går utan att man märker det!
 

Våren

Hejhej! Jag hann se några små vårtecken innan jag åkte iväg till vinterlandskapet uppe i Norge. Snödroppar och de där små gula blommorna som jag aldrig kommer ihåf namnet på. Hoppas den var här för att stanna! :-)

Exakt 1 år sedan

Fotad den 17 februari 2013

Hit the road!

Hejhej! Vid den här tiden ska vi helst ha lämnat huset och vara på motorvägen påväg mot kyligare breddgrader, närmare bestämt Trysil i Norge! Mitt sista sportlov spenderar jag på världens bästa skidort - kommer hem sent på söndag kväll nästa vecka. Jag har tidsinställt några inlägg och sen kommer en tjej gästblogga, så helt tomt blir det inte. :-)
Bra packhjälp jag hade igår! På återseende! ♥

Friday McFly-day ♥


Valentines day

Idag är det Alla hjärtans-dag och den ska jag först tillbringa hos min kompis Louice och rida islandshäst och framåt kvällen åker jag över till Sofia! :-) Någonstans där emellan ska jag också hinna packa, plugga, bunkra upp med mat i stallet inför kommande veckan och rida min svarte springare.
 

Valentine's day

Hejhej! Här kommer några andra bilder jag fotade igår. Har kommit in i ett självporträtts-flow. 

Rise up for revenge

Min personliga favorit från gårdagen.

Tjuvkik....

Hejhej! Igår var jag hemma från skolan. Som alltid när jag bara legat i sängen och inte gjort något annat än glott på serier blev jag rastlös framåt kvällen och guess what - kajalpennan åkte fram igen. Målade lite här och lite där och sen slutade det såhär! :-) Favoritbilden kommer upp senare...!

Ja det var en kväll i juni, då när sommar'n e som bäst..

...Nä nu ljög jag. Dessa bilderna är från en dag i augusti 2012. Jag, syskonen och farmor åkte med våra kusiner i deras segelbåt till en ö och spenderade hela dagen med att gå rundor, fiska krabbor och bada från båten. När solen började försvinna seglade vi hemåt. Magisk dag!

Smoothie-tårta

Här har du det hemliga receptet på Fridas 'tårta' vi gjorde i måndags. Idag fyller tanten 19 år och det får vi fira med lite härliga bilder! Grattis Frida, du är oslagbar ♥
 

121

Idag hämtade jag ut min studentmössa. När man höll den i handen och tog på sig den så insåg man att - jag tar verkligen studenten, SNART. Så overkligt....och så mycket som ska hinnas med på dessa 121 dagar som det är kvar tills den 12:e juni. Nu kör vi!!

Tårta, kind of

Igår kväll fick min smarta sambo Julia en ide medans sambo-Frida var på gymmet. Vi gör en två dagars förtidig tårta! (Frida fyller gammal på onsdag) Ett problem...Julia äter inte tårtor (hur över lever hon) så vi cyklade till Coop och köpte ingredienser till sånna där instagram-smoothies man ser lite då och då. Voila! Sjukt gott och sjukt lätt!

Hide 'n seek

Jag vände mig om, räknade i en vecka och sen var den borta...snön. Inte rätt tid att leka kurragömma! Vill ha massa snö och inte tråkigt regnigt november-väder nu i februari. Var är solsemestern när man som mest behöver den?

Tumblr

Här är några av bilderna man kan se på min Tumblr-sida. Det är så mysigt att bläddra igenom massa fina bilder när man inte har något bättre för sig ♥

Moving forward

Foto: Alma
 
Idag har det varit en riktig hästdag. Så underbart! Gick en sväng med Frida efter lunch, och sen red jag en runda med Moa. Det var roligt! Älskar att rida ihop med någon. Åh jag var så glad när efter ridturen, Ivory är världen bästa. ♥

Sol och Himmel

Min syster och hennes undulater Sol och Himmel :-)
 

Why

Hejhej....Här ligger jag och inte kan sova...klockan tio över ett en onsdagsnatt. Bra Malin. Kommer vara så jäkla död imorgon när klockan ringer vid 7. Har försökt läsa mig trött men det är inget som fungerar...Får se hur länge jag ligger här och hoppas ni andra inte läser detta nu utan det har hunnit blir morgon.

Tolkar bakom Amanda

Snön smälter bort och det verkar vara över för denna vintern. Saknar redan att tolka...♥

Lipton

Idag har varit en riktigt go hästdag. Red Ivory på morgonen i solsken, lyssnade på fågelkvitter och travade på långa is- och snöfria grusvägar ♥ På eftermiddagen körde jag till en kompis och red hennes mammas islandshäst. Det är så himla roligt men svårt att rida isis!
 
Nu blir det favorit-teét, fudge och Skype-plugg med Lisa :-)

Close-up

Alma står för korten! ♥

Syster 14 år

Hejhej! Idag fyller lillasyster 14 år! Grattis! :-) Här får hon frukost på sängen och en paket som innehöll en biljett till GBG Horse Show!

Ivory och jag

Hejhej! Idag ställde jag klockan tidigt och åkte till stan för att röja ut det sista vi har kvar scoutstugorna. Vid lunch åkte jag hem och städade och åt innan Alma kom hit! :-) Vi tog lite kort när jag red, vilket gick bra. Ivory tyckte det var roligt att springa fort och precis innan hon fick diagnosen halvgalen så slutade vi....:-)