www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Cozy

Hejhej! Idag har det varit en såndär mysig dag som har gått sakta fram. Jag började min morgon med att köra till skolan kl 9 (på min lediga dag o allt!) Emma går massage och skulle prova på någon utomstående så jag tackade ja :-) Har aldrig tyckt om massage då jag är så förbannat kittlig men jag tyckte jag klarade det rätt så bra! Det var bara en eller två gånger som jag inte kunde hålla mig för skratt...När jag kom hem satt jag och kollade lite serier vid datorn och efter lunch gick jag ut och fotade. Snön dalade ner sakta från himlen och allt var bara så idylliskt! ♥
 
När syrran kom hem från skolan tolkade vi lite med Amanda. Sen bytade vi till Ivory och gick en runda (syrran åkte pulka efter). Efter den rundan var jag så jäkla trött! Jobbigt att vada i den djupa snön som kommit och lagt sig i drivor! :-)
 
Ikväll har farmor och farfar varit hos oss och ätit tacos. I natt åker de till Thailand och stannar där i en månad...

Plugg-fri torsdag

Hejhej! Äntligen. Äntligen en kväll där jag slipper sitta och försöka förstå mig på Storbritanniens historia eller gräva fram all fakta om Houses of Parlaments och Big Ben. Historia är på riktigt det tråkigaste jag vet...Men nu är det färdigt! Ikväll firas det med te, film- och seriekollande. God natt!

Mer snö!

Hejhej! Inatt har det kommit ännu mer snö! Så jäkla kul. Hoppas det mesta ligger kvar till helgen för då jäklar ska det åkas pulka! :-) Från och med idag har jag inte några lektioner på tisdagar så jag passade på att rida Ivory på förmiddagen. Red ute på åkern och verkligen RED. Båda var helt slut och svettiga efteråt, härligt!