www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Turistar på egen hand

Hejhej! Idag började vi dagen med frukost på St. Pancras och innan vi åkte till Picadilly Circus stannade vi till på King's Cross och kollade i Harry Potter shopen. När vi hoppat av vid Picadilly gicn vi till Trafalgar square och satt där en stund. Så skönt (men samtidigt jobbigt) varmt! Har varit uppemot 30 grader hela dagen :-) 
 
Efter vilopausen på Trafalgar skulle vi till Regent street men ville ta en omväg och sure thing we did! Kom in på massa fina små bakgator med blommor och mysiga pubar. Gick även på Carnaby street (varför känner jag igen det?) innan vi kom ut på Regent och tillslut Oxford Street. Där gick vi från ena till andra ändan. Shit vad ont i fötterna vi hade sen!! 
 
På tunnelbanorna hem (fick byta linje en gång) var det ingen luft. Det var hemskt! Packat med folk var det skönt när vi nådde fram till hotellet och kunde dusha i iskallt vatten! 
 
Nu ikväll har vi varit ute och gått lite. Det är var (och ÄR) så varmt så det känns som vi är i Barcelona (kom vi gemensamt fram till). 
 
God natt! 
Kommentarer
Postat av: Magda.

Åh ni verkar ju ha det hur bra som helst... Njut åt mig också!!

2014-07-23 @ 11:00:40
URL: http://tionolltva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!