www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Att bo i Vattnadal och vara Hobbit för en helg

Hejhej!
Igår vid 10-tiden körde jag iväg till vår scoutstuga där vi bjudit in barnens familjer till en arbetardag. Vi grovstädade inne i stugorna, klippte gräset, högg ved, bar in ved osv. Det blev jättebra! När vi var klara på kvällen gick jag iväg till sjön med några som ville bada i regnet. Sagt och gjort! Haha....galningar. På kvällen stod ''Hobbit - The desolation of Smaug'' för underhållningen. Har sett en sagan om ringen-film innan och är inget fan av dessa filmer men får erkänna att dom är riktigt bra gjorda och landskapen är helt otroliga!
 
När den var slut gick några ut till tälten för att sova medan jag och tre andra stannade inne för att prata (och inte störa de andra). Klockan sprang iväg och vi kände för att kolla på en till film. Vi startade Dirty Dancing och när den var slut var klockan halv 4 och det var sjukt ljust ute! Somnade gott på golvet och vaknade vid 8 när dom kom in för att göra frukost. :-)
 
Idag börjar Pingstlägret. I år är det ''Hobbit-tema'' (därav filmen igår). Vi satt och förberedde olika moment, uppgifter och lekar på morgonen. Vid 10 började det komma fler scouter som skulle vara med på lägret och då hade alla bytt om till sina ursnygga hobbit-, dvärg-, trollkarl-, orcher- och alvkläder.
 
Jag kan tyvärr inte vara med på lägret och lämnade när det började i princip. Synd!! Hade också velat springa och skjuta pilpåge och laga mat i näver.
Kommentarer
Postat av: Alma

åh vill också skjuta pilbåge D:

Svar: Mmh jag med! :-(
Malin Bengtsson

2014-06-07 @ 19:57:27
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!