www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Austria

Bilder från Österrike 2012

Hejhej! Idag åkte vi in tidigare till skolan för att guida de österrikiska eleverna som landade i Sverige igår. De ska vara här i en vecka och praktisera på olika hotell för att se hur vi gör i Sverige :-) Vi guidade runt dom i stan lite innan de skulle vidare på studiebesök. Aldrig varit med om några som går så segt. Det var helt otroligt! Fick lite smått panik på dom. 
 
Fick även träffat den underbara läraren som varit med i alla år på detta utbyte. Rudi är alltid glad och har ett sånt jäkla minne! Första han frågade mig idag var hur jag och mina hästar mår, haha.
Ich vermisse Austria, Altmünster und dir Rudi! :-) Ich wurde züruck komme, verspreche.
 

Elin och Flashy

Fotade syrran och hennes häst innan :-)

Fredags III

Hejhej! Här kommer sista inlägget om fredagen. När solen gått ner körde jag hem från Alma och åt tacos med familjen. Sen kom farbror och hans tjej och hämtade mig. Vi åkte upp till Nösslinge och blev avsläppta (bara jag och farbror). Där sov vi i ett vindskydd! Vaknade kvart i 6 av fågelsång och kunde inte somna om, solen var påväg upp. Åt frukost och packade ihop oss innan vi påbörjade vandringen hemåt. 3 timmar och 1,3 mil senare var vi hemma! Jättekul grej men jag var helt slut efteråt! :-)