www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 8 - Lördag

Uppe innan tuppen! Receptionen ringde runt och väckte oss halv 6, klockan 6 åt vi frukost och innan 7 satt vi i en rullande buss igen. Efter lunchstoppet satt Maggan längst bak i bussen och pratade så jag tog tillfället i akt och gick fram till micen. Berättade att jag läst teckenspråk och visade dem hur se sa de länder vi besökt på teckenspråk, samt hur man sa att vi åkt buss och färja. Det tyckte dom var skitkul! :-) Innan färjan Rostock-Gedser så stannade vi till på Border Shop. Första stoppet i Sverige var i Malmö där första gänget lämnade oss. Efter det var det Lödde och Landskrona innan det var min tur i Helsingborg. Fick kramar och lycko-önskiningar om framtiden från allihop. Av en del fick jag presenter. Vilken underbar grupp!! Den mening som får avsluta denna resa var från en kvinna som sa:
''Ser jag dig som reseledare någonstans i framtiden kommer jag boka resan bara för att få åka med dig.'' 
 
 
Jag har som vanligt skrivit ner i en bok vad vi gjort varje dag. Det är den texten jag kommer kopiera och skriva här :-) Korten är tagna med mobilen. 

Dag 7 - Fredag

Sista frukosten på Hotel La Perla. Vi packade bussen innan vi åt frukost klockan 7 och så fort vi var färdiga åkte vi iväg. Första stoppet blev där Swarovski-affären ligger. Vi gick in en sväng och kollade....herre gud vilka smycken!! Priserna ska vi inte prata om..haha. Svanen ovan kostade bara runt €500, rena rama kapet!...Efter det stannade vi två gånger till med bussen innan vi kom fram till hotellet i Hof, Tyskland. På kvällen, efter middagen, satt jag med Maggan och kollade på/hjälpte till med bokföringen. 
 
 
Jag har som vanligt skrivit ner i en bok vad vi gjort varje dag. Det är den texten jag kommer kopiera och skriva här :-) Korten är tagna med mobilen. 

Nu skördas det!

Hejhej! Nu är skörden i full gång! Från tidigt på morgonen till sent in på kvällen/natten körs det gräs. När pappa, broshan, farmor och farbror Andreas håller på med det får mamma och syrran ta hand om de andra sysslorna. Mamma matar kalvarna och sköter om grisarna när lill-syrran mjölkar :-) Själv springer jag rund och tar kort. Ganska rättvist fördelat arbete, inte sant? Hehe...