www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 1 - Lördag

Skapade en ny kategori till min sista praktik i Italien där jag kommer lägga alla inlägg. Min resa började redan på fredagen den 16:e. Då tog jag tåget ner till Helsingborg och sovde över hos mormor och morfar.
 
Vaknade hos mormor och morfar halv 6, lämnade huset halv 7 och klev på Hyllinge Buss tio i 7. Vi åkte till Malmö där vi mötte upp med tre andra anslutningsbussar, varav den ena kom försent vilket gjorde att vi senare missade den bokade färjan mellan Rødby-Putgarten.Innan dess, efter att vi kört över Öresundsbron, guidade jag om Köpenhamn. Fick applåder och choklad! Jag guidade även genom Hamburg. Vi stannade två gånger i Tyskland. När vi närmade oss Fulda (där vi skulle sova) ringde Maggan (min handladare och reseledare/guide) till hotellet för vår GPS fungerade inte. Vi åkte lite fel men hittade fram till Hotel Bachmühle till sist! Vi åt kvällsmat kl 8 och sen satt vi och pratade med gästerna tills kvart i tio. Jag har haft huvudvärk hela eftermiddagen men det har gått bra ändå. Imorgon väntar ytterligare 75mil i buss...
 
 
Jag har som vanligt skrivit ner i en bok vad vi gjort varje dag. Det är den texten jag kommer kopiera och skriva här :-) Korten är tagna med mobilen. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!