www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Funktionär på Stockholm Horse ShowHejhej! Skrev senast att jag skulle berätta här igår vad jag skulle göra nu fram tills på söndag men tiden har inte funnits för att sätta mig ner vid datorn.

Hur som helst. Som rubriken lyder ska jag iallafall vara funtionär på Stockholm Horse Show! På riktigt är det a dream come true. Jobbar för det svenska avelsförbundet och det funkade bra idag! Så himla overkligt att man springer runt och jobbar på Friends Arena med så otroligt fina hästar runt sig hela dagarna. Tiden har bara sprungit iväg!

Jag gick upp kl 5 idag för att ta tåget ihop med Lina till Göteborg där vi var försenade och fick springa på perrongen (vi var sist på tåget)...Väl i Stockholm hade vi också lite småproblem men allt löste sig. Slutade jobba 22 ikväll och är helt slut i hjärnan nu men alarmet ringer inte förren kvart över åtta så, god natt!

22 november 2014

Igår var det en stor dag, iallafall för min yngsta farbror och hans sambo som blev man och fru! Allt i kyrkan var så himla fint, dom var så himla fina och bandet spelade och sjöng så himla fint så jag såg allt mest genom tårfyllda ögon.
 
Var medbjuden till deras bröllopsfest på kvällen, där jag var det yngsta och hade som uppdrag att vara vimmelfotograf. Kul men svårt! Kommer inte lägga ut några bilder alls från kvällen här då de är......alldelles för fina.....kan vi väl säga hehe. :-)
 
Vi var hemma halv tre inatt, lagom trötta i både huvud och fötter så det var inte konstigt att vi sov till 12 idag. Så skönt att jag fick bytt bort mitt jobbpass som jag skulle haft idag, annas hade jag fortfarande varit på jobbet....
 
Imorgon börjar ny vecka med nya jobbpass. Dock bara tre stycken för sen ska jag iväg och jobba på ett annat ställe. Mer om det på onsdag!

Gosigast av dom alla

Hejhej!
 
Idag hann jag äntligen (!!) rida. Har inte gjort det sedan förra tisdagen...Blev en mysig runda i skogen bara. Efter det åkte jag och mamma in till stan. Hon behövde fixa några grejer och jag behövde hitta något att ha på mig nu på lördag då min yngsta farbror gifter sig! Hittade en klänning tillslut som var både fin och skön :-) Sen köpte jag ringar (de skymtas på bilderna ovan) som jag ska ha till samt en halsduk (som jag tyvärr inte ska ha till). Har på mig den nu. Sååå varm och skön. ♥