www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Thaimat och kolsvart utanför fönstret.

Hejhej! Har kommit in i en sova-jobba-äta-sova-period just nu. Har blivit placerad på vår julavdelning nu sedan en vecka tillbaka också. Det är så kul! Längtar tills dom startar julmusiken också....:-) Vi är ett sånt härligt flummigt gäng på julavdelningen så det går inte en enda jobbdag utan ett gapflabb.
 
I fredags kom Cissi hem till mig med thaimat! Satt och kollade på Frozen och snacka massa strund hela kvällen. Jättemysigt! Ända dåliga saken med att bara vara på julen är att man inte ser de andra från avdelingen under dagen alls...
 
Inatt drog vi tillbaak klockan en timme också! Det var guld värt...Enligt vintertid så la jag mig kl 8 igår. Var inte alls trött när klockan ringde halv fem, som jag alltid är annars. :-) Det dåliga med det är att det blir skymning vid halv 4 och kolsvart vid 5...Jag och syrran red iväg en ''snabbis'' men vi fick ändå rida halv rundan i mörkret.
 
Imorgon efter jobbet åker jag hämtar upp Alma och sen åker vi in till stan för att hämta Magda som kommer ner till oss nu när de har höstlov! Hon stannar till fredag så lär inte hinna sitta vid datorn alls denna veckan då jag jobbar varje dag. Ska bli kul att äntligen träffas!! :-)