www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

den 28 september 2014

Hejhej! Ja idag har det varit min födelsedag! :-) Firade med att ha kalas för släkten och fick massa fina presenter. ♥ Har inte ens rört min kamera idag. Glömde helt bort det. Fått massa fina sms, facebook-hälsningar och samtal idag från fina vänner från olika delar av världen så det värmer om hjärtat. Nu är det bara 365 dagar kvar som tonåring så nu ska jag skapa minnen som jag i vuxenlivet sent ska glömma.
 
Nu är alarmet satt på halv 5 och allvaret börjar igen. Efter att ha varit ledig från jobbet i några veckor drar det igång igen på Gekås. Bring it on julhandlare, b r i n g  i t  o n !

Hästägarlycka

Hejhej!
Ända sedan vi köpte Ivory (för snart fem år sedan) så har jag velat byta sadel. Den jag haft har varit på tok för stor för mig. Men saker kommer ivägen och man väljer att prioritera andra saker, men idag hände det! Skulle rida ihop med en kompis som sålt sin häst så jag provred med sadeln och tog med den hem. Spontant och bra! Den är av samma märke som den förra, bara 1.5-2 storlekar mindre i sätet så det är perfekt. Sitter som smäcken nu!

Thunderclap! #100scout

Idag vid exakt denna tiden, 17:00, går det en thunderclap över många socialamedier där vi som är scouter uppmärksammas. Kul! På scouternas hemsida står det: Att vara scout är att uppleva äventyr tillsammans med andra i Sverige och världen. Du lär genom att göra och du växer genom utmaningar. Du får utveckla och leda dig själv och andra. I Scouterna får alla vara med och vi är schyssta kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.