www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Egentid

I förrgår (torsdag) hade jag en dålig dag på jobbet. Kändes som jag gjorde fel hela tiden. Alla har väl sånna dagar i guess men det är jobbigt är det händer. När jag kom hem red jag en lååång runda med Ivory. Sannade till en stund vid en sjö uppe i Bösarp och satte mig på en liten klippa där jag tänkte på allt och inget samtidigt som hon stod o åt ljung i eftermiddagssolen.
 
Igår jobbade jag mitt första nattstängsnings-pass (17-02). Fick lära mig McDrive:en som var sjukt mycket svårare än det ser ut. Stod i kassan resten av kvällen...Då det pågår Varbergsspel i innebany så kom massor av lag som skulle äta. Allt gick i ett så man var inte rastlös i en sekund! Städningen tog längre tid än beräknat så när vi stämplade ut halv 4 på morgonen var man lagom trött i fötterna och huvudet.
 
När jag la mig vid halv 5 var jag fortfarande uppe i varv...Sov till 12 idag och sen dess har jag varit ute och fixat stallet och sen vilat i solen. Är såå seg! Om en timme är det dags att köra till jobbet igen.
Kommentarer
Postat av: Elina

Dagar måste vara så ibland för att upskatta de bättre, jag önskar dig en jättefin kväll och morgondag för det är du värd, kram!

Svar: Håller med! Tråkigt när det händer bara. Tack detsamma snälla du!! Kram!
Malin Bengtsson

2015-04-11 @ 18:17:48
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Postat av: Johanna

Fin bild!

Svar: Tack!!
Malin Bengtsson

2015-04-11 @ 18:41:39
URL: http://www.jojosmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!