www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Eat, sleep, work, repeat

Hejhej! 
Skriver om gårdagen nu på morgonen istället, då jag ändå har några minuter att döda. Igår när jag vaknade var det första gången på denna resan som jag kände att jag verkligen inte ville och orkade upp (sov bara 3h då jag mötte några trevliga amerikanare jag pratade med långt in på småtimmarna). Men upp gick jag och kunde sova lite till och från på bussen. På förmiddagen gick Judith och jag runt och shoppade lite, jag var på jakt efter ett par shorts till och det fann jag. :-) Vi mötte upp resten av gänget till lunch och åt på en japansk restaurang där de lagade maten framför dig. På eftermiddagen satt jag i skuggan i parken och läste lite. 

På näst nedersta bilden f.v: Marylee (USA), Mateo (Brasilien), Steven (Taiwan), Judith (UK), Marthe (Schweiz), Mari (Frankrike). 

På kvällen lämnade jag in min mobil på laddning, gick på möte vid Hiroshimas HQ, samt kollade på när de flesta i min patrull var med på beachvolleyboll. Senare träffade jag och några andra amerikanarna, som jag träffat kvällen innan, och fick utmed havet och hela parkområdet.Hade sagt till ligger själv att jag skulle lägga mig tidigt men det funkade inte så bra.....Klockan 3 la jag mig och på alarmet stod det "ringer om 1 timme och 30 minuter" Kill me. Det var dock inte svårt att vakna och gå upp imorse men jag vill inte veta hur trött jag kommer vara senare idag när värmen kommer igen...Idag är det sista dagen på jobbet!! :-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!