www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

On top of Mt Fuji!

Hejhej! 
Idag vaknade vi upp till mulet väder och regn, det har inte hänt någongång hittills på resan. Bestiga Mt Fuji stod på schemat så det var bara att dra på sig shorts, tshirt och regnställ och bege sig ut. Vi tog bussen till 5e station och därefter gick vi. Och vi gick, och gick och gick. 6.2 km, 1500 höjdmeter och nästan 6h senare nådde vi toppen. Men herre jävlar vilken klättring det var dit. Vissa partier mot slutet fick man gå på alla fyra och trycka vikten framåt för att inte bli fångad av den hårda vinden och ramla bakåt. Lite spänning i vardagen.... Vi var med om ösregn, blå himmel, ösregn igen, på gränsen till hagel och sen solsken igen, bara på vägen upp. Det var såå häftigt att gå upp över molnen och bara stå och titta ut. 

Vi hamnade i följe med två japaner påvägen upp. Det hela började med att jag bjöd på kakor när de gick förbi sen hade vi följe och gick om varandra hela tiden. När vi träffades på nästa station var det alltid "yäy! cookies!" man hörde. Så roliga :-) Vid halv fem började nedåt marschen och det var jobbigt i en egen klass. När vi väl var nere, tre timmar senare och mörkret lagt sig, darrade knäna när man stod still. 

Nu är vi alla nyduschade och nerkrypta i våra sängar för en välförtjänt natts sömn. Imorgon bär det av ganska tidigt mot Tokyo! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!