www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

15-års kalas

Hejhej!
Idag var det dags för 15-års kalas för lillsyrran! Det var roligt att träffa släkten igen, vissa har jag inte sett sen innan jul för vi har varit på resande fot omvartannat.

En tripp till Lund

Hejhej!
I lördags tog jag tåget själv ner till Lund. Hittade några andra vilsna scouter vid tågstationen så vi yrade runt i Lund ett tag innan vi hittade fram till Polhemsskolan där träffen skulle vara med massa andra. Alla vi som var på träffen är vi som ska jobba på Japan-lägret i sommar. (Fast vi är bara halva gänget, de andra bor över linköping och har en annan träff).
 
Det var väldigt roligt att umgås och träffa andra scouter i min ålder! Händer inte så ofta. Vi pratade massor om ev. kulturkrockar som kan uppstå samt lite lära-känna-varandra-övningar. Min patrull är hur go som helst! Ingen känner ingen sen innan men ändå funkar vi bra och skrattade som vanligt :-) Vi planerade vår rundresa som ska ske efter lägret oc vi kom p åså himla roliga förslag! Längtar!!
 
På kvällen var vi 4 stycken som satt i källaren, lyssnade på musik, pratade och skrattade fram till halv fyra då ingen egentligen var trött men vi tänkte att det kanska var bäst att försöka sova de resterande fyra timmarna som var kvar innan vi skulle äta frukost. Tåget hem gick tjugo över två och jag satt och pratade med en jag lärde känna från Göteborg hela vägen. :-)
 

Teddybjörnen Zorro

Hejhej!
Igår åkte en kompis till mig iväg till New York för att plugga i ett halvår. De körde ihop sig med deras ordinarie hundvakt så jag ska gå ut och gå med deras hund på vardagarna fram tills jag åkte till Thailand. Han är så himla fluffig och härlig! Idag åkte mamma med och så hade med oss Fina. De lekte och hade mycket roligt i snön! Så roligt att se dom busa runt :-)