www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mitt 2014

Januari innehöll massa tolkande bakom Ivory, självporträttsfotograferingar med kajalpennan, de sista studentfesterna och jobb i Stockholm.
I februari blev jag fotad av Alma, syrran fyllde fjortis, undulaterna pratade mer än vanligt (glada över det ljusa vädret), våren började visa sig, jag fotade mer självporträtt med kajalpennan och vi åkte till Trysil på skidsemester.
I mars satt jag och pluggade inför vår examensresa, hönsen fik komma ut, vi fyllde frysarna med massa kött inför sommaren, sov ute och vandrade med farbror Anton, jag och Alma fotade varandra, åkte till Gekås med Praew och Lina, fotade syrran samt hade en übermysig picknick med Alma.
Den andra april åkte klassen till London! När vi kom hem satte vi ihop ett häften med sammanlagt 32 sidor med info om landet. Vi grillade och åt lunch ute med farmor. Körsbärsträden blommade fint och jag fotade fina Lina.
Maj bestod av kalas, hundfotografering, jippodag (där vi var zombies), vi släppte ut korna på grönbete, jag åkte på praktik till Italien i åtta dagar, vi laddade upp inför vintern med att köra gräs, jag lämnade tillbaka skoldatorn och hälsade på lillkusinen i Skåne.
Under juni månad var jag mycket på stranden/vid sjön och njöt av det underbara vädret och ledigheten, Hallands Nyheter var och gjorde ett repotage om vår gård, scouterna hade Hobbit-läger, firade ett halvår ihop med körkortet genom en grillkväll vid sjön med Alma, gick balen, TOG STUDENTEN, fick stipentium, träffade Tove Kjaerran samt såg och träffade killarna från State of Drama.
I  juli hände det massa roliga saker. Jag badade med Ivory, cyklade långt med syster i eftermiddagssolen, fotade Alma och Markoolio, bytte hårfärg i Photoshop, firade broshan, sov utomhus, fotade Lina och Albina, kollade på Wheels and Wings, åkte till England med Alma där vi var i London samt träffade Dan och Stuart, paddlade med släkten, spenderade dagar och kvällar på stranden samt köpte egen bil!
I augusti fotade jag självporträtt i solnedgången, fotade mina kompisar som tävlade Lag-SM på islandshäst i Skåne, gjorde själv debut på dressyrbanorna med Ivory, bodde i stan och var kattvkt, plockade svamp, fotade ihop med Valingetjejerna framsidan till bygdens almanacka, fotade Alma och Markoolio igen, jobbade massor på Gekås, red en lång tur ihop med fd. klasskompisen Annie, åt tacos som avskedsmiddag för en av mina bästa vänner skulle flytta till Australien (saknar dig Julia!).  
September bjöd på riktig sommarvärme så jag och hundarna hängde vid sjön när jag var ledig, fotade återigen Alma (denna gången ihop med Julia R), plockade ännu mer svamp, fotade kossor i morgonsolen, fyllde 19 år, bokade flygbiljetter till Thailand ihop med Cissi, fotade ännu mer tidiga morgonar och träffade fina Kezban igen som bott på Nya Zeeland i ett år.
I oktobers början höll vi en tävling i nötvallning hemma hos oss, fotade lite mer självporträtt, red på bra dressyrhästar i Skåne som jag fått i present, hösten började krypa fram, Magda kom till västkusten och jag gick höstiga promenader med hunden Fina.
November började med en rejäl förkylning, köpte en gosig tröja, fotade Lina bland höstlöven, började lyssna på julmusik, blev bjuden på min farbrors bröllop, fick äran att jobba på Sweden International Horse Show i Friends Arena (på riktigt a dream come true)
I december har kameran legat på hyllan för det mesta. Vi höll ett scoutläger där vi bland annat bakade, jag fick en skokartong fylld med choklad från Österrike och fick matkoma av all god julmat. Här slutar också mitt jobbschema på Gekås.
 
Det var mitt 2014 i stora drag. Som alla andra säger så har detta varit det bästa året i mitt liv so far. London (x2), Italien, balen, studenten, egen bil....och alla underbara vänner jag lärt känna och kommit närmre. Jag har bara varit lycklig. Hade en downperiod på våren då jag jobbade på ett jobb jag inte trivdes på, men jag sa upp mig och sen dess har det tuffat på. Första hösten man inte gick tillbaka till skolbänken utan gick till jobbet i stället och det är så mycket roligare.
 
Jag har två stora grejer som jag ser fram emot under 2015. Thailand och Japan. Nu kör vi!
Kommentarer
Postat av: Alma Bengtsson

du är så himla, himla duktig Malin! Alla bilder är verkligen superfina! Är så lycklig över Englandsresan, bästbästbäst <3
funderar fortfarande på vad jag ska göra under de månaderna du är borta detta året, men det löser la sig ;) <3

Svar: Alma jag saknar ord för hur himla fin vän är. <3
Malin Bengtsson

2015-01-03 @ 18:22:08
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vilket härligt år du haft (av bilderna att döma) och vilka fina bilder! Gjorde själv en årsresumé men jag behöver lära mig fotoredigering, kanske något att satsa på under 2015 ;)
Ha det fint!

Svar: Tack! Ja men detta året har varit helt otroligt..! Jag såg din, du har också hunnit med en hel del. Tack detsamma :)
Malin Bengtsson

2015-01-03 @ 22:56:39
URL: http://gurko.blogg.se
Postat av: frameit.webblogg.se

Åh va kul inlägg att läsa och så fina bilder! :D

Svar: Tack Hanna :)
Malin Bengtsson

2015-01-04 @ 13:00:15
URL: http://frameit.webblogg.se/
Postat av: Agnes

Hej, såg du skulle till Japan. Undrar vad du ska göra där? Kram

Svar: Hej! Ja det stämmer. Det är världens största scoutläger (som bara är vart fjärde år) som jag ska dit på :-) Kram
Malin Bengtsson

2015-01-12 @ 13:26:36
URL: http://agneslilly.blogg.se
Postat av: Agnes

Ja det var det jag tänkte, känner några som ska dit. Va kul!!

2015-01-13 @ 09:49:59
URL: http://agneslilly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!