www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Olyckan

Hittade en mapp på hårddisken som jag döpt till ''Olyckan''. Detta var året innan jag hade bloggen så jag tänkte jag kunde berätta vad som hände.
 
Den 19 februari 2009. Hela familjen var och kollade när syrran hade ridlektion. Jag skulle fixa hamurgare tills de var hemma. Vid denna tiden var det kolsvart ute. Jag stod och skulle skölja salladen vid fönstret (där vi har vasken) då jag plötsligt hörde ett ljud. Allt som hände sedan upplevde jag som i en dröm. Jag såg lastbilen dundrade fram, vårt staket flög åt alla håll o kanter som små pinnar. Allt var över på 2 sekunder. Jag stod kvar och bara stirrade ut ur fönstret och fattade inte vad som precis hänt. Allt jag tänkte var ''vart fan tog staketet vägen??''
 
Familjen var inte så långt hemifrån och när de kom vågade jag mig ut också. Såg att flaggstången var knäckt och att hundgården var påkörd också. Lastbilen var helt sönder där fram. Inte så konstigt kanske efter att han skickat iväg 6-7 pelare gjorda av tegelstenar.
 
Föraren klarade sig utan skador, vi fick ett nytt staket, ny hundgård och en ny flaggstång. Men det är inte utan att jag tänker på detta ibland när jag står vid vasken.
Kommentarer
Postat av: Magda

Alltså usch vad läskigt och himla tur att du klarade dig, hade ju kunnat gått hur som helst egentligen!

Svar: JA, tegelstenarna hade ju kunnat träffa fönstret? Det låg massa under....sjukt läskigt.
Malin Bengtsson

2015-01-20 @ 19:23:46
URL: http://tionolltva.blogg.se/
Postat av: Alma Bengtsson

så läskigt!?!? håller med magda

Svar: Ja shit......
Malin Bengtsson

2015-01-21 @ 15:51:34
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!