www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

50 shades of blue

Lite bilder från några dagar sedan då sommaren hälsade på! Hunden la sig på mina solglasögon så de gick sönder.....när jag äntligen hade fått användning för dom.
 
Det var några dagar sedan jag hade tid att sätta mig och skriva någon här. Kan dra igenom lite av de saker som hänt sen i fredags:
 
- I lördags jobbade jag mitt sista pass på McDonalds. Nu har jag en anledning till att gå dit oftare - för att hälsa på jobbarkompisarna. De kommer jag definitivt sakna. Efter jobbet åkte jag och slängde mig i havet. Var hur varm som helst.
 
På kvällen åkte jag till Julia och tillsammans cyklade vi till Rolfstorps folketshus där tre av våra kompisar hade ''60års kalas'' (20x3). Det var såå himla rolig kväll! Vi fick god fördrink, jättegod mat, och på kvällen spelade de bra låtar med allt imellan Linda Bengtzing, Tommy Körberg till Håkan Hellström och Axwell Ingrosso. Kort sakt en riktigt rolig kväll.
 
- Igår förmiddag körde jag ner till Victor och hängde med hans familj på Skreastrand. Så gött! Badade två gånger också men det var mindre skönt, haha.
 
- Idag när Victor körde till jobbet körde jag till Varberg igen. Gick och handlade lite sommarkläder för att dämpa mig panik över det som komma skulle - nämligen ta en vaccinationsspruta. Har sådan panik över sprutor....Denna gången började jag till och med gråta innan hon ens hämtat vaccinet och sprutan.
Kommentarer
Postat av: Louise

Vilka härliga bilder!! :)

Svar: Tack Louise! :)
Malin Bengtsson

2015-07-06 @ 16:25:19
URL: http://louisewellander.wordpress.com/
Postat av: maria at inredningsvis

AWWWWWW jag ÄLSKAR hunden SÅ söt haha :)

Idag har jag badplats lista på bloggen :)

Ha en härlig fortsatt vecka

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!