www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sun is shining and so are you

Hejhej! Huuuur skönt är det inte att sluta halv nio på kvällen och man fortfarande kan gå ute i linne medans solen är uppe? Det är ju såhär det ska vara! Ända landet i världen med ordet 'lagom' men ändå tycks aldrig vädret vara det. Antligen är det hur fint som helst (som idag) eller så är det jätte kasst. Sverige kom igen nu.
 
Annars händer det inte så mycket intressant hos mig just nu. Jag är inne på sista jobbveckan på McDonalds innan jag slutar. Ska både bli skönt och tråkigt. ''Tack vare'' att jag hade stängningshelg och har somnat 5 på på morgonen de senaste 4 dagarna är mitt dygn lite vänt vilket jag inte gillar. Tycker morgonar är så sköna. Hoppas jag kan somna hyffsat tidigt inatt. Och med det menar jag innan halv 2.
 

Fårflyttning

Mamma och syrran såg till att fårflocken fick nytt bete ikväll :-)

I havet av lupiner

Hejhej!
Igår innan jobbet träffades jag och Alma (ÄNTLIGEN!!) igen. Vi båda jobbar mycket på varsit håll så jag minns knappt när vi sågs senast. Hursom helst så träffades vi igår och fotade lite borta vid våra grannar som har ett helt hav av lupiner bakom huset.
 
EDIT 
Jag vet att det heter lupiner och inte filippinblommor. Skulle kolla hur lång tid det tog innan någon påpekade det....och det var faktiskt ett tag!