www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stormen Gorm

Inatt vaknade jag flera gånger av att det blåste så in i satan. Fick mig en smärre chock när jag gick upp på toa imorse, och påväg tillbaka till sägen ser stora grenar i trädgården utanför mitt fönster...När jag går närmre ser jag att halva eken har ramlat och lagt sig bara någon meter från vårt hus! Men som pappa sa - både vårat och fåglarnas hus klarade sig precis! Haha.
 
Även det gamla äppleträdet vid stallet föll till marken inatt. Synd! Det gav så himla goda äpplen. En tanke som slog mig nästan direkt var vår gamla häst Amanda. Hon stod alltid under det trädet (på sommaren för att få skugga, på hösten för att äta smarriga äpplen osv.) Hennes favoritträd trädet föll samma år som hon dog. ♥

Studentfest no.2

Hejhej! Igår efter fikat så tog jag på mig pyjamasen och kröp ner i sängen för att försöka sova i några timmar. Anledningen var att jag senare (mellan 21:30-01:00) skulle befinna mig inne på ett av stans uteställen och fota studenfest. :-) Lyckades inte somna då jag började skriva med en ifrån Brigthon som pratade om massa roliga ställen jag ska få se. Men iallafall, festen hölls på Oscars och denna gången var det djungel-tema. Kul! :-)
 
Det som var mindre roligt var att komma hem, äta och lägga sig i sängen halv 2 och sätta alarmet på 04:15...Jag var sååå trött på jobbet. De första timmarna kändes som evigheter men sen när folket kom och allt började rulla på blev det så mycket att göra att jag sprang runt och glömde av hur trött jag var. Det är först nu, när jag suttit och redigerat 52 av kvällens bilder som jag känner att det ska bli skönt att få sova mer än 2h och 45minuter inatt även om jag kommer sätta alarmet lika tidigt igen. :-)

Ett besök i Kalmar

 
I lördags morse hoppade jag på ett tidigt tåg mot Borås.
 
 
Väl i Borås var jag ganska ensam om att stå o småfrysa på perrongen i väntan på mitt nästa tåg som skulle ta mig till Kalmar.
 
 
Åkte förbi så himla många fina ställen som var täckta av frost. Jag njöt hela vägen till tonerna av julmusik.

 
Kalmar slott! Väl framme träffade jag de jag umgicks en del med i Japan i somras. Vi drack glögg, åt pepparkakor och spelade japansk musik när vi kollade igenom massa bilder från lägret. Så kul! Senare på kvällen lagade vi tacos innan vi gick ut. :-)
 
 
På söndagen var det tyvärr redan dags för hemgång.