Zorro

Knäppte dessa bilder på Zorro för lite mer än en vecka sedan. Han är ju bara för söt. ♥

Super bloodmoon

Tror inte det var många som missade att det både skulle vara supermåne och blodmåne samtidigt igår? Jag skulle ändå gå upp vid halv 5 för att jobba så att gå upp en halvtimme tidigare för att kunna fotografera var faktiskt inte så svårt. :-) Det var himla stillsamt att ta på dig vinterjackan och sitta ute på morgonen och fota för sig själv...Stjärnhimmlen var inte nådig heller, herregud vad mycket stjärnor man såg! Den röda månen var också cool, så overklig på något sätt. Naturen är så jäkla häftig.....

20 år!

 
Idag lämnar jag tonåren bakom mig! Wihoo, grattis till mig!

Mina dagar

Hejhej!
Herregud vad dagarna hinner gå förbi fort utan att jag har ro att skriva här...Just nu är jag mitt uppe i jobb och förberedelser inför morgondagen då jag ska ha kalas/fest för släkt o vänner. :-) 

last week

Tre bilder från förra veckan när det var fint väder och snickarna bytte taket på ladugården.

på promenad med hästen

 
Hejhej! För några dagar sedan tog jag mig en solig promenad med Ivory för att plocka björnbär. Det är så mysig att bara gå en sväng med henne, låta henne beta lugnt utan att hålla i henne, och själv gå och plocka i godan ro. Älskade fina häst ♥
 
 

en god morgon

Hejhej!
Idag är jag helt ledig så jag låg länge och drog mig i sängen. Kollade Sherlock Holmes och myste med denna knas ↑. Efter frukost gick jag ut och red en länger runda i repgrimma. Så härligt att bara galoppera mellan träden, ner för backar och låta Ivory springa hur fort hon vill. ♥
 
Nu i eftermiddag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit och lekt med Zorro samtidigt som jag lyssnar på massa gamla Eurovision låtar. Ska snart iväg och träffa Alma och filma en tävling till hennes youtube-kanal (det är här Eurovision låtarna kommer in...)

If I got locked away

Hejhej! Här händer det inte mycket just nu, på bloggen alltså. Här på min sida dataskärmen jobbar jag på som vanligt. Folket har sakta men säkert börjat hitta tillbaka till Gekås så snart är det full rulle igen... :-) I veckan som varit nu så har syrran haft sin tyska utbytesstudent Larissa här hemma hos oss. Kan inte fatta att det redan gått 5 år sedan Lea (''min'' utbytesstudent) var här...!
 
Finns tyvärr inte mycket mer roligt att komma med. Planerar min 20-års fest/kalas nu också iofs! Bara en sån sak...är bara tonåring i någon vecka till!! Whaaat! Vad hände med tiden.

Takbyte

Hejhej! Nu i dagarna håller några snickare på att byta tak på hela vår ladugård. Hade det kommit mycket snö (eller ja snö överhuvudtaget...) förra vintern så var det inte sälert att det skulle hålla så mu Sverige - nu är vi redo för en riktig kanonvinter!

A countryside sunset

Det är kvällar som denna, när man tar med sig kameran ut och sätter sig ner bland kalvar i solnedgången, andas in den friska luften utan att frysa eller förbanna sig över knott och myggor som jag älskar att bo på landet.
 

Om du fick önska dig vad som helst....

....vad skulle det vara?
 
Idag fyller min älskade mamma hela 45 år! GRATTIS BÄSTA DU!!

Photoshoot på landet

Gick ut i solnedgången igår med kameran och stativet i hopp om nya bilder för att göra om bloggen lite. Men det blev inte riktigt som jag trott, haha. Hade tänkt ut ett fint ställe i en kohage som låg högt, där solen skulle vara kvar länge. Det jag inte hade räknat med var att kalvarna som gick där skulle vara så tama och gosiga att de inte lämnade mig mer än 1 meters avstånd. Kul till en början men jobbigt mot slutet. Jag av upp efter en stund (då de stod och slickade på kameran och stativet och det kände jag inte riktigt var någon hit). Istället satte jag mig ner och gosade med dom och tog bilder på det (för då lät de stativet vara och slickade i mitt hår istället). De bilderna kommer upp ikväll så håll utkik! :-)
 

Räkskiva

Hejhej!
Sitter just nu och fördriver tiden på centralstationen i Göteborg i väntan på mitt tåg hem. Åkte upp hit igår för att gå på Julias kräftskiva. (Julia var en i min patrull när vi var i Japan) Kände henne, Johan och senare på kvällen kom även Walter men annars var de andra 20 helt okända. Men jag hade roligt ändå, göteborgare är ju ett egen släkte alltså, haha. 

Vi fick börja med att göra vår egna hatt, sen satt vi ute i deras tält där vi hade levande ljus, sjöng sånger och hade det bra. 

Hade följe med Johan hem och sov hos honom då han bodde närmst den spårvagn jag lättast kunde ta hit till centralen. 

Collage

Satte ihop ett collage med ovisade bilder från vår paddlingssemester den 21-23 augusti.

Ny familjemedlem


Broshan fick hem sin gråhund/wachtel-valp i söndags och han är ju bara för söt!

A summer afternoon

 

Guitar hero

I söndags letade jag och Victor upp vårat Playstation 2 och spelade Guitar hero. Jäklar vad svårt det var!