www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

back in the school

Hejhej! Dessa tre bilder summerar min dag här ganska bra. Det var dags för första skoldagen idag! Har varit så spänd på hur allt ska se ut, hur stor min klass är osv. Allt gick jättebra! Jag gick tillsammans med Sarah (en av tjejerna här från boendet) till skolan vid halv 9-tiden. Där möttes jag upp av en lärare som gav oss lite papper om hur dagen kommer se ut. Sen träffade jag alla andra som började idag, vi fick sitta en och en hos några lärare som bedömde vår tal- och lyssnarförmåga, samt fick vi skriva ett A4 papper och berätta om oss själva, för att de skulle se vilken nivå i skrivningen vi var. Sen fick vi sitta i ett klassrum och höra massa info om Brighton, skolan, bussförbindelser, var mataffärer finns, hur klasserna serut på skolan och massa mer. Läraren pointerade speciellt på att det endast är tillåtet att prata engelska i skolan (det finns ju dom som kommer från samma länder). När han sa det pekade han på mig och sa ''So Malin, NO SWEDISH! haha '' Sen sa han ''du är den enda svenk här ändå så.....lycka till'' En riktig liten skojare det där. Sen fortsatte det bara med massa info och rundvandring i skolan.
 
Klockan 11 började första lektionen. Jag (och Nicholas som också var ny för idag) hamnade i advanced class tillsammans så det var skönt att ha någon att gå med. Väl där såg jag att det är samma klass som Sarah var i (tjejen från mitt boende). Så det var kul :-) Vi är 6 stycken i klassen och alla var himla trevliga, och från olika länder. Nästa måndag kanske det kommer fler, det får vi se. Tio över 1 var skoldagen slut så jag och Sarah gick hem, åt lunch, och sen mötte vi upp med Nicholas för att ta bussen till den stora Tesco-affären här i Brighton.
 
Nu ikväll har jag fått lite noggrannare rundvandring och förklaring av husets regler. Så den lilla huvudvärk jag hade efter skolan växte sig lite större, haha. Annars har jag bara druckit te och myst med mina tända batteriljus. Och gjort lite läxor, såklart.
Kommentarer
Postat av: alma

så himla roligt!! :) önskar jag var där med dig :(

Svar: önskar jag med :(
Malin Bengtsson

2016-01-12 @ 12:21:08
URL: http://almabengtsson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!