www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kan man köpa köttbullar i England?

Här kommer en liten sammanfattning av mina senaste mobilbilder:
 
 
Skype:ade med syrran där hon gick från att fråga min om vilket stekjärn hon skulle använda för att steka korv, till att ''bjuda mig på Nobless''....blandade känslor.
 
 
Snapchat:tade även med min väldigt fina vän Lisa, som jag inte träffat på alldeles förlänge! Skulle gjort läxor egentligen men hey, a girl gotta do what a girl gotta do.
 
 
Idag var det veckan stora handlardag på Tesco. Slog på stort och köpte potatis och köttbullar (så svar; ja syrran, man kan köpa köttbullar här). Att äta koktpotatis var underbart, dock var köttbullarna en besvikelse.
 
Annars då, vårvädret som vi hade förra veckan har övergett oss och har ersatts med det typiska ''regna hela dagarna och blåsa som fan'' vädret. Mindre kul att gå och storhandla i. En sak som dock är positivt i detta tråkiga väder är att jag nu bara har halva tiden kvar av min engelskakurs här i Brighton! :-)
 
Kommentarer
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Svar: Ja, det fick jag verkligen :) Ja, jag bor egentligen också för långt söderut, så norrsken hör inte till vardagsmat. Dessa bilder tog jag i Stockholms skärgård, mycket tack vare att Facebook-sidan "Norrsken" uppdaterade om att det kunde vara möjligt att få syn på norrsken även söderut :)
Fotograf Annie Fredriksson

Svar: Vilken tur! :D
Malin Bengtsson

2016-01-28 @ 17:46:54
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!