www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

g e k å s

Hejhej!
Idag var det dags igen! Gekås-jobbet i all ära men när man sitter yrvaken i sängen vid 04:25 tänker man inte många goda tankar. Hur som helst var det kul att komma tillbaka! Det är hyffsat lugnt just nu så vi var bara några i personalen. Tänk att det är 2,5 år sedan jag började....Har fått kläder många gånger (då man bara jobbar säsonger) men likt förbannat blir man lika blank i huvudet när de frågar efter tröj-, byx- och skostorlekar. Det resulterade i en meeega-stor tjocktröja, haha!

90-års kalas

 
Hejhej! Igår var det 90-års kalas för pappas farfar! Så häftigt at träffa någon som är såpass många generationer bort. Vi var ett 30-tal som firade honom hemma hos (min) farmor och farfar. Kul att träffa alla på den sidan släkten! Kände igen de flesta men kunde knappt namnet på någon. Mysig dag! Första bilden är tagen när vi skulle ställa upp för gruppkort....inte helt lätt men det gick tillslut! Äldst på kortet blev Evert med sina 90 år och ygnst var Esther med sina 19 dagar. :-)

Min påskhelg

 
På påskaftons kvällen satt jag, syrran och mormor och målade ägg.
 
 
Vi hade bjudit hem släkten till lunch på påskdagen. Här satt jag och förberedde påskäggen.
 
 
Maaat! Vi gjorde inte den typiska påskmaten, istället blev det pasta/rissallader med påskskina och ägg. (De vi målade kvällen innan)
 
 
De flesta fick se nya tillskottet i släkten för första gången!
 
 
Efter lunch gick vi Påskpromenaden som blivit väldigt populär! Bilarna bildade en lång orm när alla skulle hem samtidigt.
 
 
Väl hemma igen var det dags för fika.
 
 
Och sist men inte minst - när alla hade åkt hem tog jag och syrran igen det vi missat av Göteborg Horse show.