www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Att dejta en hästtjej

 
 
X Om det är viktigt för dig att vara matcho-hunken som bär de tunga prylarna och backar med släpet - så kommer ditt manliga ego ta mycket stryk om du inte är bra på det!
 
X Tiden är inte på din sida. Någonsin! Lägg alltid på minst en halvtimme till angiven tid. Hästar är oberäkneliga. Kommer hon i alla fall att säga...
 
X Hästen går alltid först. Det är det första man lär sig när man stapplar in i stallet. Bästa sättet för dig att hantera det är att köpa en skoter, börja fiska, konsumera orimliga mängder sport, whatever, men något sorts eget liv bör du ha!
 
X Vill du imponera på hästtjejer - lär dig ett par ryttarnamn och termer, för allt i världen undvik att säga att ridning inte är en sport! Hästtjejer kommer inte ha den minsta humor på det området!
 
X Att ge hästen komplimanger funkar nästan bättre än att ge henne komplimanger. 
 
X Förvänta dig aldrig något medlidande för ditt nageltrång eller snuva! Hon känner småflickor som har ridit med bruten fot utan att klaga.
 
X Efter en dålig tävlingsrunda - gå och köp en kopp kaffe, håll dig undan i de närmsta 45 minuterna. Konstigt nog kan det alltid vara ditt fel att det gick dåligt. Att komma med tips och idéer kan leda till offentlig avrättning!
 
X Din värsta konkurrens ser inte alltid så mycket ut för världen, men ridkillars snygghet mäts på en annan skala, där en vanlig femma blir en tia.
 
X Försök inte förstå hennes ekonomiska kalkyler. Plus minus noll är plus. Och när hon skall åka någonstans med hästen kostar blyfri 95 7kr/litern. Vinningen i det för dig är att hon förse dig med ursäkt för att köpa en riktigt vräkig suv.
 
 
Denna listan hittade jag på en blogg för något år sedan och tyckte den var så jäkla bra. Varje gång jag har tråkigt går jag in och läser den och får genast tillbaka leendet på läpparna, haha.
Kommentarer
Postat av: polly

hahaha den var rolig. Kul läsning. Kram

Svar: Hehe, kram
Malin Bengtsson

2016-03-18 @ 12:21:05
URL: http://pollysvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!