www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det var en önskedröm men jag måste medge

 
...att när jag vaknade, vakna jag med glädje!
 
Hejhej! Jag och Alma tog tåget upp till Stockholm i fredags för att gå på Eurovision. Vi kom upp lagom till P4:s direktsändning från Kungsträdgården med artister som Carola, Afrodite, Herreys, Loreen m.fl.!!! Det var så himla kul att stå och dansa och sjunga med till alla underbara låtar!

 
När det var slut vid halv 7 gick vi och åt och sedan gick vi runt och fotade gator som var pyntade med Eurovision-flaggor. Älskade verkligen att se kärleken till Eurovision överallt.
 
 
Sen gick vi tillbaka till Kungsträdgården där det var uppträdanden på deras andra (lite större) scen. Här hade Afrodite sällskap med Molly från idol samt Magnus Carlsson och Martin Stenmark. Tillsammans körde de lite mello- och eurovision låtar samt massor av ABBA-låtar. Hade ont i fötterna efter allt hoppande och dansande där det väl var slut vid halv tio-tiden.
 
 
På lördagen åkte vi äntligen till Globen! Vi köade i 20min och hamnade längst fram på den vänstra sidans parkett - helt perfekt!! Och herregud vad roligt det var att få uppleva det live. Även fast detta ''bara'' var familjegenrepet (dvs, deras sista genrep innan den live-sända finalen) så var det häftigt att se artisterna uppträda samt se hur snabbt de faktiskt gör i ordning scenen. Jag tog inga bilder själv, dessa ovan har jag lånat utan att fråga av Almis. ♥
 
På kvällen åkte vi hem och hjälpte till att laga tacos som vi sedan åt när vi såg finalen på TV:n. Herregud vad spännande poängsättningen blev i det nya systemet!!
 
 
I morse när vi skulle packa för hemfärd fick Alma lite extra packning. Väskan blev tyvärr full senare så hon var tvungen att prioritera bort fina Svante som gärna hade velat hänga med hit till Varberg.
 
 
Innan tåget gick hem åkte vi till Zinkensdamm för att möta upp Emma Grann för en snabb fotografering. Himla kul att träffa henne då jag följt hennes blogg ett bra tag. Som alltid när jag träffar folk i verkligenheten som jag följt online så blir jag förvånad över hur korta de är, haha. Himla mysig fotografering trotts lite duggregn och iskall vind. På återseende Emma och Stockholm. ♥
 
Kommentarer
Postat av: ISA

åh kuuuul! Har varit som folkfest här i veckan ju ;)

Svar: Förstår det! Så himla kul!
Malin Bengtsson

2016-05-15 @ 22:44:37
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Alma

nää hur vågar du!!! :o <3

Svar: du inte skrämmer mig va
Malin Bengtsson

2016-05-16 @ 13:11:15
URL: http://almabengtsson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!