Santa can you hear me, I have been so good this year

         
 
Herre guuuud jag gjorde det. Men att dubbeljobba i åtta dagar är inte att rekomendera om du vill ha tid till annat, haha. Under dessa dagar har jag börjat jobba som tidigast 5:00 och som senast 6:00 och sen hållt på fram till 18 eller 20 om kvällarna, förstår ni hur underbar dagens sovmorgon var?! Heaven. Andra bilden i inlägget är en gif som visar hur jag lycklig jag var när mjölket var klart igår kväll och jag äntligen kunde gå och lägga mig utan att ställa alarm.
 
Den lediga dagen idag är dock inte så ledig. Ska ut och hjälpa mamma med fåren nu, sen iväg och fota lill-kusinen. Efter det ska jag träffa Julia en sväng som är hemma från Stockholm innan jag åker med farmor och farfar till IKEA för att köpa ny säng :-) Heja heja.
 

recap två veckor

En bild som syrran tog för någon vecka sedan när det var ett fint frostlandskap om dagarna.
 
Hej hej hemskt mycket hej!
Två veckor....det har redan gått två veckor sedan jag skrev här senast....h e r r r  g u d. Under de 6 åren jag haft bloggen har jag aldrig haft en så lång ''paus'' från den. Å andra sidan har jag jobbat mellan 06:00-20:00 många veckor nu så tröttheten är på en helt annan nivå än den någonsin varit på innan. Så vad har hänt sedan sist? Allt och inget. Låt mig skriva i punktform så blir det nog lättast att hänga med: 
 
x Det fina frostiga vädret har tyvärr försvunnit och ersatts med det traditionella 6 grader och regn-vädret.
x Fortsatt att dubbeljobba med att syssla i ladugården och vara lastare på Gekås.
x Insett att jag flyttar hemifrån S N A R T men fortfarande inte börjat packa.
x Varit på IKEA för tredje gången i mitt liv.
x Saknat (och saknar) pappa som nu är i Halmstad för operation.
 
Ja, som sagt tidigare, så har min pappa gått med diskbråck i snart ett år och nu äntligen har han opererats för det. Det blev en jobbigare operation än vad de först trott då det visade sig att diskbräcket växt ihop med ryggmärgen. I skrivande stund har han varit på sjukhuset i ett och ett halvt dygn och vi tror han kommer stanna en natt till...Nu håller vi tummarna för att smärtan ska vara borta helt och att han kommer bli helt återställd.
 
 
 
 

15 pussar

 
''De 15 stutarna och Ivory''. Hon är inte helt nöjd med sina närgångna vänner, men det är himla mysigt att ha ett gäng gosiga stutar precis utanför ladugården så man kan avsluta morgonsysslorna med 15 pussar. ♥

todays

 
Att kliva ur sängen kommer alltid vara svårt...men när man vet att man ska ner i källaren för att ta på sig och i takt med att man tar steg för steg ner så sjunker värmenivån, tar det emor lite extra. När man väl är nere känns det ungefär som -10 grader. Om vi ska låta bli att överdriva för en stund så är det faktiskt så kallt om morgonarna/nätterna nu. Luften är så krispig och frisk!
 
Efter sysslorna i ladugården var klara så gick jag bort med mat till hästarna när mamma bar vatten till dom. Idag skiner solen så jag tog av dem deras täcken. De har så fluffig päls nu! Så himla gosiga och söta, mina små fluffbollar. ♥
 
Sen till det som ingen kan ha missat, USA:s valvaka...Donald Trump är alltså deras 45:e president? Jag hoppas att de ändrar beskedet. För detta kan ju inte vara sant??
 

En oktoberdag

 
För någon dag sedan så tog syrran med min kamera under dagen då hon hjälpte till här hemma och det blev några härliga bilder. :-) Själv åkte jag ju som vanlig ordning mot Skandinaviens största varuhus och jobbade på. Kan ni se syrran på den tredje bilden? Hon försvinner nästan i flocken med de stora stutarna haha. 

Crispy morning

 
Vilken morgon!! Idag hade vi avbytare (en som gör våra syslor åt oss) så vi hade sovmorgon! Är det inte typiskt att man ska vakna halv sju och inte somna om då? Men det gjorde faktiskt inte så mycket. Såg att solen var påväg upp en stund senare så jag tog kameran och gick ut i morgonkylan. Minus 8 grader...fyattan vad kallt det var!
 
Att bara hoppa över en stenmur och sedan är man i en hage och gosar med fåren och hästarna är så underbart. Att sedan gå vidare till nästa hage och gosa med de lite äldre kalvarna som kommer springades mot en gör det inte sämre. Jag älskar landet ♥

bleeding candles

 
Hejhej!
Ledig tisdag! Och vet ni vad? Både idag och igår hade jag sovmorgon. Så jäkla lyxigt. Och välbehövt. I helgen hade jag min tidiga jobbhelg då jag i lördags stämplade in och började jobba redan klockan 5 på morgonen. Helt galet. Men jag överlevde.
 
Julia har variy hemma från Stockholm denna helgen så vi passade på att ses och rida i lördags vilket var så härligt. Saknar dig redan jullan! Annars har jag inte gjort så mycket sedan sist. Dessa ljus ovan köpte jag när vi fick in halloween-sakerna på jobbet (dvs några veckor sedan) och de kallades ''bleeding candles'' så jag tänkte det kunde vara häftigt att testa. Visst brann de häftigt? Dock brann de ner väldigt fort...Slut på det roliga.