www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

recap

 
Okej vi backar tillbaka till den 13 oktober i denna recap. En torsdag där jag i vanlig ordning skulle göra morgonsysslorna ihop med mamma. Mamma satt, som vanligt, och drack lite varmt vatten när jag kom ner och skulle ta en halstablett innan vi gick vidare ut till ladugården. Då, vipps, blev det böcksvart. Strömavbrott....fasen. Efter ett samtal till SOS fick vi veta att den skulle vara borta i cirka en och en halv timme. Vi lämnar mjölk varannan dag och idag var såklart en sådan. Då började arbetet med att försöka få igång vårt egna kraftverk, a hell a lot easier said than done visade det sig. För vet ni vad? Vi fick igång det precis samma sekund som strömmen kom tillbaka. Men nu vet vi hur man gör till nästa gång.
 
 
Den 7:e september skickade jag iväg ett litet (okej, ganska stort) kuvert adresserat till min fina vän Sarah i Brasilien. Efter en månad skrev jag till henne igen och frågade om det kommit fram men fick svaret nej. Vi gav upp hoppet och antog att det kommit bort i hanteringen men så i tisdags, den 18 oktober, fick jag ett meddelande och denna bild skickad - det hade kommit fram!
 
 
Måndag den 17:e. Ledig efter en helg fylld med jobb och sena tider på Gekås. Den spenderades med min nuvarande lastar-kompis Elin på hästryggen! Vi var ute och red i 2 timmar, vilket kändes i rumpan när vi väl hoppade av. Lite små-regnigt väder men alla färgglada löven vägde upp turen. Och såklart Elins utstrålning. Gladare och positivare människa får man leta efter.
 
 
Och här, min senaste bild från mobilen, tagen så sent som igår klockan 20:00 när jag precis stämplat ut från jobbet. De två rader till höger är endast ljus som ska till vår avdelning. Vi ställde fram dem för att förbereda så att de som började jobba kocka 05:00 idag snabbt skulle kunna dra ut och packa upp dem. Det går inte riktigt att förstå hur mycket ljus vi faktiskt säljer på en dag, för vet ni vad? Det kommer stå lika många ljuspallar redo ikväll som ska fyllas på på söndagsmorgonen. Och då har jag inte ens nämnt eller tagit kort på alla de ljus som vi har vid ingången och fyller på 6 gånger/dag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!