www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En ny till samligen

Hör och häpna....men vi har fått en kalv! Det börjar ju nästan bli vardagsmat och man blir mer förvånad om någon inte är pågång att kalva, haha. Men det är samtidigt kul att se små nya liv komma till världen. I söndags, för nästan en vecka sedan, föddes det senaste tillskottet i samligen. Alla var glada att se att det var en fin liten kviga :-)

På promenad genom skogen

I helgen som var gick jag, mamma och broshan på promenad i skogen med några av våra hundar. Dels för att det var så härligt väder men också för att kolla hur det ser ut. Det har varit några skogshuggare som kalhuggt stora delar av skogen som jag och syrran brukar rida i. Nu känner man knappt igen sig!!

HBD to me

 
Hejhej! Förutom att det är min födelsedag idag har dagen varit väldigt vanlig. Vaknade av att halsen hatade mig, åt frukost, och sen var jag med mamma när vi kollade till en sjuk ''kalv'' ute på bete samt hämtat hem grindar som vi ska ha när vi bygger fler hundburar. :-) Energin tog helt slut efter fikat så jag gick och la mig och har halvsovit fram tills nu.
 
Ikväll kommer farmor och farfar ner och äter kvällsmat med oss. Lina och Praew kommer också ♥ Är ledig från Gekås imorgon också vilket känns skönt. Behöver vila en dag till innan vi köttar igenom helgen!
 
Bilderna är ifrån i helgen när syrran var hemma och sysslade på eftermiddagen så jag kunde lägga mig och njuta av solen. Herregud vad underbart det var.