www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

23 timmar i Stocholm

 
Hejhej! I fredags efter morgonsysslorna tog jag och syrran tåget upp till Stockholm. Vi kom upp till en mulen men varm huvudstad halv två på eftermiddagen. Vi tog oss ut till Spånga, där mina bästa vänner Alma och Julia numera bor och lämnade vårt bagage samt åt lite lunch.
 
 
Sen åkte vi in till stan. Jag och syrran hoppade av vid Gamla stan för att kolla runt lite. Alma o Julia åkte vidare för att gå på Fotografiska. Här hittade vi Mårten Trotzigs gränd, Stockholms smalaste gränd på bara 90cm!
 
 
Lite senare mötte vi upp med de andra samt våra vänner Magda, Emma o Emilia. Vi tog båten över till Gröna Lund för att gå på Troye Sivans konsert vid stora scenen! Tänkte ta en fin bild på alla o detta var den bästa jag fick, haha. Har aldrig tråkigt med detta gäng ♥
 
 
Som jag skrev på instagram så prioterade jag sång och dans framför skarp bild. Dessa två är de enda jag fick med mig därifrån. Men fyfasen vad jag njöt av stunden att vara där. Hans låtar är ju bara så bra!!
 
 
Efter frukost, när vi sagt hejdå till Alma o Julia, ber jag syrran dubbelkolla tågtiden hem ''så att det säkert var 10:30''. Upptäcker då att tåget inte går förren 12:30..haha. Det blev en snabb planering av dagen på pendeln in till stan vilket slutade med att vi först gick o kollade St. Clara kyrkan.
 
 
Sen hittade vi till Sergels torg.
 
 
Innan vi kom fram till Kungsträdgården tog vi en omväg förbi Olof Palmes gata, men lyckades inte riktigt hitta stället där hans sköts på.
 
 
Farmors bror bor uppe i Stockholm med hans familj men när vi ringde dom hade de tyvärr andra planer för dagen. Vi tog iallafall tunnelbanan till deras kvarter och gick runt lite.
 
 
Denna utsikten fanns bara några 100 meter bort! Här satt vi och åt lunch innan vi tog oss tillbaka till Centralen och åkte hem. Det kändes verkligen som om vi var i Stockholm i mer än 23 timmar med tanke på allt vi fick gjort och sett.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!