www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det vi hörde var tystnaden

 
Hejhej! I tisdags efter jobbet mötte jag upp med Julia för att åka till Nösslinge och sova i vindskydd. Som tur var hade vi det för oss själva.
 
 
Vi började nästan direkt med att göra upp en brasa så att vi skulle få fin glöd till matlagningen. Det vi gjorde var ''hajkbomber''. Det är knyten av aluminiumfolie man lägger i glöden, och man kan lägga vad som helst i dom. Vi hade bara potatis och lök (och smör såklart). Därtill hade vi grillad korv, majskolvar och fetaost. Mycket mumsigt!! 
 
 
Efter maten gick vi ner och diskade. Vi pratade om att all mat blir godare när man äter den utomhus och detsamma är det med handdiskning - till och med det blir roligt!
 
 
Sen var det dags för efterrätt! Grillad banan med choklad....Mmm ♥ Efter det satt vi och spelade kort medan mörkret föll och det tillslut var så mörkt att vi klappt såg våra kort längre.
 
 
Precis när vi kröp ner i sovsäckarna började det regna lite smått. Vilket gjorde att vi kunde somna bredvid brasan, då vi visste att den ändå snart skulle dö av regnet.
 
På morgonen vakande vi upp till fint väder igen! Solen kikade fram lite då och då. Vi tände en brasa igen för att koka te, sen satt vi i sovsäckarna och spelade kort innan vi åkte hem, lagom till lunch.
 
 
Detta minidygn var så välbehövligt. Inte känt mig som migsjälv på jobbet det senaste så att stämpla ut i tisdags och sen stänga av internet på mobilen när man åkte till vindskyddet var underbart.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!