www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gekås personalfästival

 
Hejhej! I lördags, efter Olivia och Filips bröllop, åkte jag direkt ner till Falkenberg. Där vankades det förfest med några av min avdelning samt några från Hem-elektronik. Det var några som hade fått veta vilka artister det skulle vara på personalfesten (det är annars helt hemligt tills de går ut på scenen) men förfesten bestod i att lista ut vilka dessa var då Elin ''hade dom på sin spellista''. Med lite fusk så kom vi fram till det :-)
 
 
Kvart i sju gick bussen från stationen och mot Laxbutiken där ''fästivalen'' skulle hållas. När vi kom fram var det bubbelblåsning och tatuering som stod överst på listan. Fick även liten glitter i ansiktet. Är det fest så är det!
 


Sen asså.....ut på scenen kommer Hasse Andersson!!!! De artister vi visste om var E-type och Hofmaestro så detta var nog kvällens bästa ögonblick. H-e-r-r-e-g-u-d vad jag (och alla andra också faktiskt) dansade och sjöng till alla hans låtar! Så himla himla roligt.
 
 
Love körde all in med glitter, tatueringar och glitter! Och här har vi även E-type! Så oväntad artist men man kunde en hel del låtar han spelade också. :-) När sista bandet spelade regnade det lite så jag hängde där inne med några. Lika kul det! Har inte lyssnat så mycket på Hoffmaestro så kunde ändå inte så många låtar.
 
Klockan 1 gick bussen hem och väl i Falkenberg började det ösregna....lagom till att jag och Oscar skulle cykla hem från Elin. Som tur var hade jag med mig paraply (samt hade kortbyxor) så det jag blev blöt kunde jag snabbt torka med handduk. Värre var det med Oscar som blev blöt rätt igenom, haha. ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!