www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista jobbdagen

 
Hejhej! Sista jobbdagen för dethär året är nu gjort och den blev tyvärr mycket kortare än planerat. Har känt på mig att jag börjar bli förkyld nu i mellandagarna och idag på frukosten blev jag hemskickad av chefen, hehe. Lätt att vara envis ibland. Jag var hemma vid halv 10 och hämtade täcket och tekoppen till soffan direkt. Oscar avbröt också sin jobbdag tidigare än planerat av samma orsak...Så otajmat nu inför nyår och allt vad som snart komma skall. 
 
Närmare kvällen kände jag mig inte så mycket bättre men desto mer rastlös så jag gjorde färdigt förrätten vi ska äta imorgonkväll. Fixade även det sista på dagens kvällsmat - pulled pork! Fick en gjutgärnsgryta av Gekås i julklapp så var spänd på att prova den så fort som möjligt. Syns inte på bilden men den var julröd ♥ Så himla fin. 
 
Nu har klockan passerat 8 på kvällen och vi har legat i sängen i över två timmar och snorat o hostat.....party!! Hoppas man vaknar upp lite piggare imorgon. Until next year, ha det bra så hörs vi ♥

walking in a winter wonderland

 
För några dagar sedan, innan all den fina snön smälte bort från träden, tog jag tillfället att åka ut till skogen en snabbis innan jobbet. Det är nästan läskigt hur tyst det kan kännas, speciellt då när snön låg överallt. Älskar känslan av ensamhet ute i skog och mark. Att bara få vara. 

Tomtepromenaden 2017

 
En av de bästa traditionerna på året är vår såkallade Tomtepromenad. En tipspromenad där man möter tomten, har chans att vinna julklappar och kan värma sig med glögg och pepparkakor på rundan. I år slog vädret på stort och gav oss det ultimata vädret för en Tomtepromenad, en vecka innan dopparedagen. Vilken julkänsla det var! 
 
Jag hängde i vanlig ordning inne i vårat brygghus och sålde farmors stenugnsbakade bröd samt fårskinn och leverpastej. Lite smått och gott från gården. Stod och lyssnade på julmusik och tittade på de himmelskt fina träden och omgivningen hela dagen. Underbart. Kameran skickade jag med syrran som gick promenaden.