www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mitt 2016

 
I Januari kickstartade jag året med att boka enkelbiljett till Brighton för att plugga Engelska. Träffa så fina människor i klassen från alla världens hörn som jag fortfarande har kontakt med. Det var en riktigt rolig tid!!
 
 
När skolan slutade en bit in i februari hoppade jag på planet ner till Thailand och mötte upp med farmor och farfar. Återigen fick jag nya vänner som jag önskar jag kunde träffa oftare.
 
 
I mars åkte jag till Tyskland ihopp om att vara Au Pair i någon månad men det slutade med att jag åkte hem och mötte våren hemma samt kom tillbaka till Gekås-jobbet.
 
I april hjälpte jag och syrran till mycket på gården, bland annat med flasklamm. Vi åt lunch i skogen, fotade de sista studentfesterna och åkte zipline med skåne-släkten!
 
 
I maj hände det grejer! Jag köpte ny kamera och fotade så mycket bondeliv jag bara kunde. Jag och Alma var en sväng i Stockholm och kollade på Eurovision Song Contest. Så häftigt!
 
 
Ljuva juni. Mina underbara bästisar Alma och Julia tog studenten, syrran slutade grundskolan och jag fotade Lina och hennes 'lilla' häst Albina en sommarkväll. Jag började också mitt sommarjobb som lägerledare i Stättatred.
 
Julia började med en tur ner till Höör där jag och patrull 800 hade återträff under en kanothelg. Familjen spenderade en dag ochkväll på Liseberg, jag plockade hallon och gjorde mitt livs första hallonsylt. En vacker kväll när jag och Alma skulle ta en promenad blev jag kidnappad och hade den mysigaste överrasknings picknick man kan tänka sig. Jag volontär jobbade på Varberg Summer horse show, åkte på roadtrip till Norge med Lina, badade massor och tog vara på värmen.
 
 
I augusti var det dags för tidernas första Triathlon i Valinge där mamma, faster och hennes man ställde upp i lag. Sedan bestod månaden mest med mys med vänner och mycket jobb hemma på gården. Det var även här som syrran flyttade hemifrån under veckodagarna för att bo på sitt gymnasium, och Alma o Julia tog sitt pick-o-pack till Stockholm för att läsa på högskola.
 
Swisch sa det och så var det höstmånad! Men vädret gav oss högsommarvärme utan dess like. Gjorde lite fotograferingar, både bästa-vänner fotografering och på ett bröllop! Jobbade gärnet hemma, tog mysiga skogspromenader med familjen, var på Liseberg med några blivande jobbarkompisar (hade fått fasttjänst men fick inte berätta). Jag och Julia O hade avskedsfika då hon sedan dess befunnit sig i Australien. Jag lärde mig vända halm med vår gamla traktor och sedan var jag och syrran en kort visit i Stockholm för att hälsa på Alma och Julia samt gå på Troy Sivans konsert!
 
I oktober gjorde jag äppelmust, plockade massor med mangld, tog tillvara på de få sovmorgonar som ägde rum, spenderade en ledig dag ute i skogen och njöt o myste så mycket jag kunde av att jobba hemma med alla djuren omkring mig.
 
November var årets, utan tvekan, tuffaste och mest på frestande månad med tidiga morgonar på gården och sena kvällar på Gekås. Jag började också packa ner mina saker och förbereda inför att flytta hemifrån. En fotografering med lillkusinen hanns också med. Det var i slutet av denna månad som pappa blev opererad för sitt diskbråck.
Och sist men inte minst kom vi fram till december. Här i collaget är alla mobilbilder förutom två vilket sammanfattar månaden ganska bra. Jag började månaden med att flytta vilket gjort att jag glömt bort att fota då det varit så mycket runt om kring att få i ordning. Jag och Lina gav Emelie i present att besöka Jul på Liseberg (det är dessa två jenter jag bor med nu) (och ja jag har även kollat ikapp på serien Skam..) Det var varit massa julfika på jobbet, en tomtepromenad hemma och en julaftonskväll där jag spenderade några timmar i ladugården. Det nya året firades i lägenheten ihop med fina vänner och rolig fest.
 
VILKET ÅR!!
¨Vilket jävla år. Herregud. Är så glad och tacksam för allt jag fått vara med om detta året. Jag är stolt att jag klarade av hösten. För den var tuff. Inför 2017 har jag ett mål - att lära mig spela munspel. Och fortsätta njuta av allt runt omkring mig såklart.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Kajsa

så mycket fina foton, men jag älskar bilderna med hästen i motljus! wow så fint!! :)

Svar: ååh tack tack tack!!! <3
Malin Bengtsson

2017-01-17 @ 09:36:47
URL: http://kmstyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!