www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mui ne

Hejhej! Vi har hunnit med lite av varje sedan jag skrev här senast. Vi har besökt Cu Chi tunnlarna utanför Saigon. Där fick man gå med en guide som visade oss runt och berättade om hur de fajtades mot amerikanerna i Vietnamnkriget. Sist men absolut inte minst provade vi på att krypa i en av tunnlarna. Trots att den sträckan på 20m gjorts större för turister kämpade jag rejält mot klaustrofobin - men jag gjorde det! 


På kvällen tog vi oss från Saigon ut till östkusten, närmare bestämt Phanthiet Mui ne. Där hade vi två lugna dagar vid poolen/havet. Idag checkade vi ut från det trevliga stället Nám Châu, satte väskorna i receptionen och gick till Red sand dunes. Där spenderade vi en timme med att åka pulka nerför sanddynerna, riktigt roligt! (Man skymtar mig mitt i bilden) 

När vi kände oss klara åt vi lunch, och sen hyrde vi varsin surfbräda. Något av det svåraste jag testat på faktiskt. Huuuur i helvete kan det se så lätt ut när jag inte ens kunde stå på brädan efter att ha kämpat i en timme?? Hahah... Bättre lycka nästa gång, för det ska fan gå. 

Nu har vi checkat in på ett annat boende på andra sidan viken, lite närmre Ham tien som ligger utmed Mui ne beach. Stället här heter "Little mui ne cottages" (lika bra att skriva det så jag kan gå tillbaka och se vart jag varit, right) 

God natt o ha det så bra där hemma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!