www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Spontan grillkväll med familjen

 
I onsdags kom familjen upp på en spontan grillkväll hos mig. Det var så mysigt. ♥ Vi fick dock lite mindre grillat än planerat då Peppar snodde några revben när vi var där inne, haha. Men han ville väl också äta grillat en fin sommarkväll.
 

Det senaste från blomsterlådorna

 
Nu har mina små odlingar verkligen vuxit till sig. Så kul att se! Plockade in massor av mangold som jag förvälde och nu ligger redo i frysen för framtida måltider ♥ Bönorna och sockerärtorna blommar förfullt också! Ska bli spännande o se hur mycket gosaker dom kommer ge. De fina orangea blommorna jag fick av min snälla granne har nu börjat blomma och lukta väldigt gott! Jag fick ett ryck för någon kväll sedan och planerade om mina tomatplantor som vuxit sig väldigt stora nu det senaste!! :-)

Sunny breakfast

 
Igår passade jag på att sitta och äta frukosten ute på framsidan! Det var helt lagom varmt då vid 9-tiden. Jag provade min rabarbersaft och rabarbermarmelad som jag gjorde i förrgår och det var hur gott som helst. Jag kan leva på rabarber under sommaren, utan problem!