Spontan grillkväll med familjen

 
I onsdags kom familjen upp på en spontan grillkväll hos mig. Det var så mysigt. ♥ Vi fick dock lite mindre grillat än planerat då Peppar snodde några revben när vi var där inne, haha. Men han ville väl också äta grillat en fin sommarkväll.
 

Det senaste från blomsterlådorna

 
Nu har mina små odlingar verkligen vuxit till sig. Så kul att se! Plockade in massor av mangold som jag förvälde och nu ligger redo i frysen för framtida måltider ♥ Bönorna och sockerärtorna blommar förfullt också! Ska bli spännande o se hur mycket gosaker dom kommer ge. De fina orangea blommorna jag fick av min snälla granne har nu börjat blomma och lukta väldigt gott! Jag fick ett ryck för någon kväll sedan och planerade om mina tomatplantor som vuxit sig väldigt stora nu det senaste!! :-)

Sunny breakfast

 
Igår passade jag på att sitta och äta frukosten ute på framsidan! Det var helt lagom varmt då vid 9-tiden. Jag provade min rabarbersaft och rabarbermarmelad som jag gjorde i förrgår och det var hur gott som helst. Jag kan leva på rabarber under sommaren, utan problem!

Weels & Whings Falkenberg

 
HEJ IGEN!! Gash vad dagarna flyger förbi såhär i sommartider. Prioriterar inte alls att sitta vid datorn nu när det faktiskt är ganska fint (och varmt!!??!) om dagarna. Hoppas ni överlever ändå utan min uppdatering. Förstår inte att ni är runt 20 stycken som kikar in här varje dag fastän jag inte skriver någonting.
 
Hursom helst. Här är bilder från förra helgen när det var Weels & Whings i Falkenberg. Gillar verkligen det evenemanget, sååå kul att kolla på gamla bilar och lyssna på alla gamla goa låtar som spelas överallt. Så somrigt.
 
Nu är också min semester dessvärre slut (har jobbat i två veckor redan). Men det gör inte så mycket faktiskt. Det är som min fina kollega sa ''man tror ju sommaren är slut bara för semestern är det men den har ju egentligen inte ens börjat.''
 

frukost vid sjön

 
Godmorgon! Glömde dra ner persiennerna igår så jag vaknade tidigt. Såg att det var superfint väder så jag packade med mig frukosten och gick ner till sjön. Var helt ensam, underbart ♥