www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det är bättre sent än aldrig

 
Det har hänt igen, denna gånger var det en 3 VECKOR lång, ofrivillig, paus härifrån. Men nu, nu blir det 'ndring på det - det lovar jag. Det har hänt så otroligt mycket sen jag skrev här sen sist. Helt sjukt mycket. Jag ska gå igenom allt i tur och ordning, men jag kan inte hålla mig från att berätta det största anlevningen till att här har varit tyst...JAG HAR FLYTTAT TILL EGEN LÄGENHET!!! Holy macarony. I fyra dagar har jag bott här och även fast det inte ens är i närheten till färdigt någonstans så trivs jag så himla bra. Närme till jobbet och närmre hem. Obeskrivligt skönt. ♥ Tråkigt nog betyder det att jag inte är sambo med mina fina vänner Emelie och Lina längre. Halvåret som jag bott med dom har varit så jäkla roligt. Alla borde testa att bo med sina kompisar någongång! Vi hade en god avskedsmiddag då vi skrattade så vi grät, typiskt oss. Tack vänner, för allt, ni är bäst.
 
 
IIIIHHH!!! Det enda jag kunde tänka på under jobbet den 31 maj var att klockan skulle bli 15:00. Det var nämligen dagen jag skulle få nycklarna. AAH vilken häftig känsla!! När hyresvärden sa hejdå och stängde dörren snurrade jag runt mitt i lägenheten och fattade ingenting.
 
 
Så utöver att jag jobbat 8 dagar i rad och flyttat så har jag försökt pussla ihop allting här hemma så gått det går. Jag beställde en soffa för ett tag sedan som inte hunnit komma ännu, när den gjort det ska jag ta ordentligen bilder, känns fortfarande väldigt tomt i vardagsrummet när den inte är här :-)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!