www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Färg-klickar i vardagen

 
Så äntligen. Äntligen, äntligen, Ä N T L I G E N har jag skickat in alla bilder till framkallning för Valinge-projektet. Så otroligt jävla underbart, rent ut sagt. Som grädde på moset är jag ledig idag och imorgon. TVÅ DAGAR I RAD. Senast jag var det var den 25:e maj, och sen dess har jag hunnit med en hel del utanför jobbet också. Helt sjukt vad det hänt mycket, om man tänker efter.
 
Men iallafall. Här är några bilder från min härliga morgon. För det har det verkligen varit. När Oscars alarm ringde vid 05 vaknade jag också och kunde inte somna om när han åkt. Så jag gick upp, duschade, gjorde frukost och sen startade jag filmen mamma Mia och planerade om mina små tomatplantor samtidigt. Undrar om det hinner bli några tomater i år, haha. Det ser lite svårt ut. De andra två bilderna är på mina små färg-klickar i köket. Den rosa köksvågen har jag fått av farmor och den är verkligen pricken över i:et i köket. Så charmig!
 
Så här sitter jag nu, tjugo över nio en ledig dag och har hunnit med så mycket känns det som. Vilken skön känsla. Annars står inte så mycket på agendan idag. Jag ska in till stan och fixa lite grejer inför broshans student som är imorgon(!!!?!?!?!) Det är helt sjukt att lill-broshan tar studenten redan...herregud. Igår var det tre år sedan jag sprang ut. Lyssnade på vår utspringningslåt och rös genom hela kroppen. Hoppas han får en lika underbar dag som jag hade. För jävlar vilken bra dag det var.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!