www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ledig onsdag

 
Hejhej! Ja så äntligen fick jag mig en ledig dag. Så skönt. Vaknade tidigt som attan ändå men låg kvar länge. Efter frukost åkte jag hem  till mamma och pappa för att bland annat hämta pallkragar. Jag, mamma och farmor åkte, innan det, till Stamnareds lantmän och köpte blomjord till mig (och hönsfoder till farmor, för den nyfikne). Efter vi gjort det och packat bilen full med pallkragar och mina plantor (i ösregn vill jag nämna!!) styrde jag och mamma kosan mot Skällinge.
 
 
Och påtal om mina plantor, såhär mycket har de växt!! Bilden till höger är från den 28:e maj.
 

 
Blev taggad på att plantera om när jag fick hem (en del) av mina plantor men regnet öste ner så jag kände inte för att stå ute och pilla med det idag. Ska bli så kul att (förhoppningsvis...) kunna skörda detta senare i sommar!! :-)
 


Så istället för att plantera startade jag en gammal VHS-film och kröp ner i sängen. Det äger att vi hade kvar vår gamla gamla TV så vi kan kolla på alla gamla filmer! Så mysig känsla att stoppa in den stora kasetten och se myrornas krig gå över i en flimrig film.
 
 
Innan jag riktigt kröp ner i sängen gjorde jag chokladbollar med Nutella i. Sååå gott! Efter jag sett klart första filmen (och bara lyckats få i mig två bollar då de är så jäkla mäktiga) gjorde jag kvällsmat. Idag blev det favoriten - Pad Thai! Superlätt och så himmelskt gott.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen igen och starta sista filmen. Imorgon väntas det jobb igen. Hade inte tackat nej till en dag till att vila upp mig på. Heja heja.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!