www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snabbspolning

 
 
Fredagen den 16:e öppnade äntligen affären här i Skällinge igen efter att ha varit stängd i ungefär två år! :-) Det var också dagen jag gick på min VERY FIRST SEMESTER.

 
I tisdags åkte jag, Alma och Julia över till Danmark, Fredrikshamn, för att spendera dagen på deras badland The Reef. Blev något besvikna över at det bara fanns en rutschbana men vi hade superkul ändå.
 
 
I torsdags kom Sofie hem med ett stort tält som vi satte upp inför midsommar. Publiken var inte så hjälpande.

 
Efter att tältet var uppsatt åkte vi ner till Falkenberg och hade grillkväll med Oscars kompisar ute på en ö dit man bara kom genom att hoppa på stenar. Hade en väldigt rolig och mysig kväll. Hoppade inte i land förren halv tolv. Ljuva sommarkvällar! ♥
 
 
Så kom fredagen, midsommar! Började dagen med en solig utomhusfrukost i Falkenberg, och sen på kvällen kom våra vänner hem till mig i Valinge för grillning, lekar och allt annat som hör midsommar till.
 


Igår plockade vi ner allting och ställde allt där det skulle vara med hjälp av 4-hjulingen. Passar på att använda den så ofta man kan, den är så rolig att köra!
 
 
När vi var klara med det åkte vi upp till kyrkan för att sätta upp det lilla projekt jag haft nu i vår. Blev väldigt bra! Hoppas det blir uppskattat av besökarna :-)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!