www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Shoppingdag

 
Puuh, vilken shoppingdag! Vi började med sovmorgon (äntligen samtidigt!!) vilket var hur skönt som helst. Därefter gjorde vi en go-frukost med mannagrynsgröt och smoothie på lite gamla bananer vi behövde bli av med. Framåt halv 12 packade vi in oss i bilen och styrde kosan mot IKEA Kållered. På shoppinglistanstod bl.a. salt/ och peppar kar, större täcke, taklampa, adventsstjärna och vägghylla. Vi kunde pricka av endel saker, och fynden här ovan är vi väldigt nöjda med. Fick även köpt mig ett par vinterskor också! Har blivit blöt om fötterna varje dag när man går över parkeringen till jobbet, slut med det nu! 
 
Efter IKEA styrde vi kosan mot vårt nästa mål - ICA Hajen. Puh. Rätt in i 4-rushen. Men vi träffade på vår gamla jobbarkollega Sixten så det var helt okej ändå. Väl ute hamnade vi i 5-rushen, men det gick rätt smärtfritt också. 
 
Nu ligger Fudge i mitt knä, vi har packat in all mat, lagt alla nyköpta grejer på sin plats (bilder kommer så småningom) och ska nu ta oss samman att göra kvällsmat. Klyftpotatis i ugn tillsammans med rödbetor och brieost blir det ikväll. En snabb och enkel favorit! Till kvällsfika tänker vi festa till det med Per Mobergs glögg (som är sååååå god!!) samt inviga de nya glögglasen :-) 
 

Första snön

 
Godmorgon!
Vilken dag man vaknade upp till idag! Ledig måndag när det är som absolut bäst. Min kära kompis Julia kom hit på brunch vid halv tio och åkte nästan precis hem, haha. Fasen vad tiden springer iväg när man bara sitter och tjötar :-) Nu ska jag åka hem till gården och se om där finns någon häst som vill ut på en mysig liten tur. Vid fika kommer Oscar äntligen hem från jobbet. ♥
 

Welcome home, Fudge

 
 
Vi har gått och blivit med katt!!! ♥ Åååh vad jag längtat!! Detta första året som jag bott hemifrån (snart faktiskt exakt et år sedan stora lasset gick!) så har jag verkligen märkt vilken positiv energi djur ger en. Varje gång jag hälsat på hemma hos mamma och pappa och jag blivit mött utav Ivorys gnägg i hagen när jag ropar, Fina, Peppar och Ådi som hoppar och leker av lycka, och katternas gos har jag längtat mer och mer efter att skaffa djur. Man mår så bra av dom. Jag tror jag och Oscar delade lika stor glädje när vi hörde att en jobbarkollega skulle sälja sina 11 veckor gamla kattungar. Han, som alltid velat ha djur men inte kunnat, och jag, uppvuxen med djur kring fötterna som bara längtade efter något eget. Vi slog till direkt! Och lite mindre än en vecka senare satte hon sina små tassar här hemma, vår lilla Fudge. Världens goskatt som slår om på fem sekunder och jagar gärnet efter dina fötter, haha. Så himla go personlighet.