www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

London, day 1&2

Hej! Äntligen fann jag mig lite tid att sätta mig och skriva lite om min och Oscars Londonresa. Åkte över på en lång weekend förra veckan fredag till tisdag. Här kommer de första dagarna, fredag och lördag. :-)
 
 
På fredagen landade vi på eftermiddagen och hann med nöd och näppe checka in på hotellet, byta om och frächa upp oss innan vi stack iväg på musikal! Jag överraskade Oscar med biljetter till ''The lion king'' i och med att han fyllde år sen senare på måndagen. Vilken musikal det var!! Så cool och så pampig. Synd att man var så trött efter flygresan bara. När den var slut åkte vi hem och hade inga som helst problem med att somna.

 
Sen var det lördag och dags för första utflyktsmålet Brighton - yäy! Tog National Express (buss) ner till Britghon och kom fram vid 11-tiden.
 
 
Vi började med att gå och kolla på vart jag bodde undertiden jag studerade där. Här har vi huset! Kändes konstigt att vara tillbaka här men samtidigt så roligt. Kände mig nästan som hemma.
 
 
Såhär stora löv låg det överallt på gatorna. När vi ätit lunch gick vi in en sväng på Primark. Men dessvärre lever Primark i Broghton upp till sitt rykte - att vara en sjukt stökig och ologisk butik, så vi köpte inte så mycket utan gick till gamla delen av Brighton istället - the Laines. Där strosade vi bland så trånga gator och dess ännu mindre butiker medan mörkret föll.
 
 
Här gick vi förbi en chokladbutik - Choccywoccydoodah. Allt där inne är gjort av choklad. Det är helt sjukt.
 
 
När det började småkurra i magen satte vi oss och tog ''a pot of tea for two'' (en tekanna för två) på ett mysigt café.
 
 
När tekannan var uppdrucken gick vi en sväng runt detta coola ställe som jag aldrig minns var det heter. Nedanför i bild fanns en isrink där de åkte skridskor. Såg himla mysigt ut.
 
 
När vi ändå var påväg ner mot havet gick vi hela vägen ut på Brighton Pier också. Det var mysigt. Stod och tittade på månen och in mot land länge. Efter detta satte vi oss och åt innan bussen gick mot London igen. Perfekt utflyktsdag i Brighton. Återigen hade man inga problem att somna.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!