www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

London, day 3

 
 
På söndagen tog vi lite sovmorgon. Efter frukost tog vi tunnelbanan mot Camden market, men hoppade av på King's Cross station och gick ut och kollade på byggnaden. Den är en av mina topp tre favoritbyggnader i London. Så jävla pampig.
 
 
Sen åkte vi som sagt vidare till Camden. Det är också nästan ett favoritställe. Inte allt en stil som jag någonsin kommer känna mig som hemma i men ändå så coolt område.
 
 
Det säljs allt du någonsin kan tänka dig. Här hade någon skyltat sina smycken med en cool skalle.
 
 
Efter en snabb lunch på Camden market åkte vi in till Oxford och gick på Primark. När vi kände oss färdigshoppade satte vi oss på ett fik innan vi åkte hem och vilade en stund på hotellet. Idag var det den 5:e november, vilket engelsmännen firar som ''bonfire night'' då dom tänder brasor med halmfigurer som ser ut som Guy Fawkes, mannen som 1605 försökte spränga parlamentbyggnaden i luften (men som blev förrådd och aldrig lyckades)
 
 
Jag hittade ett ställe i London där de både skulle tända brasa och skjuta raketer och tänkte att ''där har jag aldrig varit, vi går dit!'' Väl framme möttes vi av dethär ↑ En mörk och tom park...Efter en snabb extra koll så märkte jag att parken hade firat dagen innan...Så istället för ett mäktigt firande blev det en två timmars promenad genom stan utmed Themsen. Inte fy skam det heller men det var inte riktigt det man var inställd på.
 
 
Det var tur att månen lös så fint och att London är lika mysig att storsa i även på kvällen. När vi kommit fram till Big Ben tog vi tuben till vårt hotellområde och fann oss en mysig pub med god mat.
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!