www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trädgårds fix

 
Kolla in vad världens bästa farmor kom med idag! Min bästa vän Alma's mamma skulle minska ner sina odlingar så farmor var där och hämtade hallon- och rabarberplantor. Hon fick så många att vi kunde få litegrann också ♥
 
 
Här har vi gravplatsen - här ser ni hur det såg ut innan vi började gräva. 
 
 
När vi ändå var igång med att gräva passade jag på att sätta lite gullök, ringblommor och lite solrosor! 
 
 
Och kika in vem som sprang fram och tillbaka medans vi grejade i två timmar! Älskar att se hur glad hon är nu när hon får springa utomhus. 
 
 
Här var en liten utflykt vi fick rädda henne ifrån...haha! Hörde ett konstigt ljud från grannens och där var hon, hängandes i markisen!!
 
 
Våra hallonplantor! Hoppas på några bär i sommar iallafall. Och andra bilden är till dig Julia Rajkovic, för att du taggade oss i en Facebook-bild där det påstods att katter alltid sätter sig på fyrkanter, DET STÄMMER. 
 
 
Full rulle! Oscar skar fyrkanter av gräset och jag skakade av jorden samt planterade. Känns konstigt när man tänker tillbaka på i fredags när man satte sig och solade efter jobbet och idag höll vi på med allt detta i vinterjacka och mössa. Men luften var frisk idag när regnet var runt knuten. 
 
 
 
Och här är hur det ser ut just nu! Lite lerigare men rikare på rabarber- och hallonplantor, lök och andra fröer. Så nöjd över detta lilla ryck! Lite småfix kvar men det kommer. 
 
Ha det bra, kram ♥
 
 

En längtan ut

 
Hejhej! Kolla in vem som släpptes ut i fredags! Lilla Fudge ♥ 
 
 

en vårig eftermiddag i slutet av april