www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fix i landet

 
Hejhej!
Idag jobbade jag första passet hemma hos mamma och pappa! Så tacksam över att jag har möjlighet att göra det ♥ Efter mjölket fixade jag och mamma iodning för att släppa ut tackorna och deras lamm. Så otroligt roligt att se på deras lyckorace. Bilderna från lammutsläppet kommer i nästa inlägg. Här ovan är bilder på var vi tillbringade för- och eftermiddagen med - fix i landet! Med sällskap av lilltuppen och hans fru, mysigt!

I vitsippornas land

 
 
 
 
Vilken söndag. ♥ Sovmorgon till 7 då jagbara vände mig och och kramade om Oscar. Han var iväg på konsert i Stockholm och jag saknade honom så. En liten sak som att kunna krama om honom när man är nyvaken betyder så mycket. Vid lunch packade jag väskan med smått och gott och tog med han på en liten tur till skogarna i Toarp. (Utmaning till dig pappa - ser du vart vi var?)  Där hängde vi bland vitsippor och fågelkvitter och en värmande sol. Så skönt. Väl hemma såg vi på Fudge som lekte runt med grannkatten samt fortsatte att ta det lungt och njuta av ledig tid. Imorgon blir det jobb, men inte på Gekås..! :D Mer om det då, hej så länge! 

Eget garn

 
 
 
Hejhej! Kolla vad mamma och pappa beställt! När fåren klipptes senast så samlade mamma in ullen och skickade den med mormor och morfar ner till Skåne till en som gör ullen till garnnystan. Det blev så många olika nyanser!