www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

h o m e

 
Hejhej!
Nu är vi hemma i Sverige igen. Såg nu att det bara kommit upp bilder och ingen text i det ända inlägg jag gjorde från Thailand, men jag hoppas inte det gick någon nöd på er ändå. Oscars mamma hämtade oss så snällt på flygplatsen igårkväll och när vi kom till lägenheten stod natta-mackorna framdukade på bordet av mig fina familj ♥ Somnade vid 12, vaknade vid halv 3 och har varit vaken sedan dess. Oscar och  Fudge gjorde mig sällskap från 5 i morse. 
 
Min ensamma tid vaken i natt spenderade jag med att tvätta tre maskiner kläder samt börja redigera resans bilder. Gäller att utnyttja tiden...hehe. Börjar dock kännas nu att man varit vaken ett tag. 
 
 
Efter en tidig frukost (06:00) och när första Harry Potter filmen var slut rensade vi ut det lilla som fanns kvar av våra julblommor samt de blommor som strukit med dessa två veckor vi var borta. (Vi bad ju om lägenhet- och kattvakt, inte blomvakt så vi får väl ta den smällen...)
 
 
Men det gjorde inget för att köpa nya blommor är så kul!! Hittade inte riktigt alla som vi tänkt så sökandet fortsätter, men några fick vi med :-) 
 
 
Passade även på att handla lite när vi ändå var i stan. Fudge blev glad när vi kom hem så snabbt igen. Knäppiskatt ♥
 
 
Ska fortsätta att redigera klart bilderna från resan nu medan andra Harry Potter filmer rullar i bakgrunden. En riktigt vilar-dag innan jobbet börjar imorgon igen. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!