www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mitt 2017

 
I början av januari åkte jag till Vietman med en kompis. Stannade i två veckor och hann göra väldigt mycket. Hir vill jag gärna igen! Resten av månaden var jag bara hemma och vilade upp mig efter en tuff höst. 
I februari provade vi på att göra egen Halloumi-ost. Det blev succé! Numera går den under namnet Valloumi. Annars bestod månaden mest av hundpromenader upp till drömboendet, gos med grisar, styckning, köp av nya ridskor och lek på isen. De sista bilderna är från en dag jag kommer minnas länge, mamma, pappa, jag och hundarna åt utelunch vid en sjö som frusit till is. 
I mars tog jag med Fina på utelunch i vår skog, när snön var borta rastade vi syrrans kalv - Fjällprinsen. Vi fick även två flasklamm, Humle och Dumle (om du frågar mamma, Hampus och Benny om du frågar mina jobbarkompisar). Vi fixade till ett ställe i trödgården som bara stått och grott igen - till en eldstad! 
I april fortsatte vi att mata lammen och njöt av solen med alla djuren. 
Maj började med frukost på gräsmattan, vi släppte ut kossorna, fixade kvällsmaten utomhus och dansade till Arvingarna på Solbacken. Min kompis Pia från Österrike kom på besök också! 
I juni hände det mycket stora grejer. Broshan och hans tjej gick balen, jag fotade Linas föl, FLYTTADE TILL EGEN LÄGENHET, firade bror min som tog studenten, målade en massa möbler till lägenheten, samt körde in årets hö. 
I julia tog jag med frukosten och åt på bryggan vid sjön. Tog med Fina på en mysig skogstur, åkte och såg Lasse Stefanz på Stättared, grillade en massor, hängde på stranden en dag, spelade minigolf och åkte på min första festival nere i Ekebo - dansbandsfestival! 
I augusti började mina grönsaker att gro! Jag kunde, samma månad, skörda några av dom! Sen fortsatte vi att grilla, grilla, grilla - för det är bland det bästa med sommaren. 
I september plockade vi MASSOR av svamp, vindruvor och blåbär. Vi gjorde rabarbersaft och en kväll gick hela familjen + Linas familj på Magnus Ugglas spelning på Liseberg. Jag och Julia O campade vid en sjö i Nösslinge och njöt till fullo av stunden där och då. 
Oktober började med en weekend-mitt-i-veckan till Köpenhemn med Julia O. Himla skönt att ta ett break från jobbet i några dagar. Oscar och jag tog stormköket och spisade lunch ute i skogen och njöt av sensommarsolen. Den sista oktober vaknade jag upp till frost och startade jullåtar. 
I november åkte jag och Oscar över till London på en weekend. Det var många fina morgonar med frost och blå himmel, och den 16:e hämtade vi hem lilla Fudge! 
 
Så kom december. Snabbare än någonsin. Och snön!! Vi fick faktiskt en del dagar med snö, och inte nog med det så låg det kvar när vi hade vår tomtepromenad! Året avslutades med vänner, trerätters, några lekar och sedan fyverkerishow nere vid Varbergs fästning. 
 
2017 har varit en bra år. Jag fick rest en del, jobbat desto mer och ändå lyckats vila lite då och då. Det jag ser fram emot mest inför 2018 är skidresan till Trysil. Det ska bli så roligt att få åka skidor igen. Men innan dess är det thailand med Oscar. Efter det får vi se, jag har saker och ting jag vill ändra på och saker jag vill ske, men vet vet. 
 
Det enda nyårslöfte jag har till mig själv detta året är att ringa det där telefonsamtalet jag velat göra i nästan ett år nu. 
 
Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vad kul med tillbaka blickar! :)

Svar: Tack beatrice! :D
Malin Bengtsson

2018-01-02 @ 15:58:31
URL: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!