www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Costa Rica, Del 4 - Manuel Antonio

 
Här kommer fjärde delen av Costa Rica-inläggen!
 
 
Nästa ställe vi åkte till var Manuel Antonio. När vi åkte taxibåten mellan Montezuma och Jacó såg vi stingrockor som hoppade i vattnet! Det såg himla roligt ut. 
 

 
Vi besökte parken The park at the Ocean Ranch där vi red, klättrade ner för ett vattenfall och åkte zipline!
 
 
Guiderna var galna. 
 
 
Dessa fåglar...sååå himla fina!!
 
 
Denna drink hette något med Tortuga så jag(vi) var tvungen att prova den (Pirates of the Caribbean-filmerna är ju en av favoriterna) 
 
 
Stranden vid Manuel Antonio var sådär. Mycket solstolar, parasoller och försäljare. Vi gick så långt bort på stranden som vi bara kunde, där var det lugnare. 
 
 
Vi bodde knappt 2km från stranden och det visade sig vara typ 2km över havet. Herregud vad högt upp vi bodde och vilka satans backar och kurvor!
 
 
En kvarts promenad från där vi bodde (Hotel Flor Blanca) fanns denna häftiga restaurang! Ett omgjort flygplan som låg med världens utsikt över havet!
 
 
Sista kvällen när vi åt här (för andra gången) kom det apor och klättrade i träden bredvid oss! Det var häftigt. Lyckligt nog höll dom sig där, på ett bra avstånd.
 
Detta var det sista inlägget från denna resan. Kanske kommer ett inlägg med mina favoritbilder från resan längre fram, får se.
 
Efter tre nätter här så åkte vi till sista stoppet - mer i nästa inlägg!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!