www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Den udda dagen

Hejhej! Idag är det ju en lite speciell dag. Den visar sig bara vart 4e år. Själv har jag inte gjort nått speciellt på den. Gick till skolan för första gången! Yeahh. Trodde jag skulle dö pga min förkylning som gjorde att jag satt och drog in äckel snor i näsan heeeeela tiden. Gick man till toa så kom man lagom tillbaka till klassrummet för att gå dit igen...Men med apelsin, te och tidiga kvällar så ska jag få bukt på den snarast och ögonblickligen! ;) Jag skippade dansen idag med för att jag inte orkade, så jag kom hem vid 3 istället för halv 6! :D

Innan när syrran kom in så fick jag veta att den lilla damen hade tagit min häst och ridit en runda med! Haha, fatta jag blev helt paff xD När hon sa att hon skulle ut och rida sa jag ''snabba dig så hinner du rida båda två.'' Trodde intehon skulle det så jag longerade min häst, i ca 20min bara men ändå, men den rackarungen hade lånat Ivory och ridit en sväng ;) Dubbel motion! Hehe. Den som ligger efter med motion nu är nog mest jag....ATSCHOOOO. Dags att gå.

God natt! ♥

P.S Hittade en rolig kommentar under en födelsedagsbild som var inskickad till tidningen. Det var en bild på en äldre man med sina två barnbarn och så stod det grattis på 21 års dagen. Hahah. Broshan fick inte riktigt ihop det hur han kunde vara ''21'' och ha barnbarn men efter lång tid fick vi hn att förstå att han var lite närmare 80 än 20 ;)